Férjed/párod megcsinálja ezeket neked?
Hajfestés,hajvágás,körömfestés,szemöldök szedés-festés?
Az enyém igen.De nem mondom senkinek,mert egyszer emlitettem valakinek hogy párom szedte a szemöldököm,erre lepapucsozta.
Tényleg gáz?
Nem spórolásképp,csak tényleg jól megcsinálja,kedve is van,és közben jókat beszélgetünk.
(házimunkából is kiveszi a részét kérés nélkül)
szerintetek más is csak nem meri mondani,nehogy papucsnak nevezzék,vagy tényleg nem megszokott?
Nekem segít hajfestésben,hátul ahol nem látom,ott megcsinálja.A hajvágást simán bevállalta,hiszen csak hátul egyenesre kell vágnia és kész.Szemöldökömet nem szedem,de ha szedném abban nem kérném a segítségét.Azt látnám magam is.Körömfestésben sem kérem a segítségét,mert eleve zavarja a körömlakk szaga,de azt is megtudom magam csinálni..
Az én férjem inkább a következőket csinálja.
-süt nekem sütit,ha megkérem.Nem is akármilyeneket.Krémestől kezdve a borzas katáig,mindent.
-csinál amerikai palacsintát reggelire
- kenyérlángost is süt ha kérem
- isteni pizzát is csinál ha erre vágyom.
Kimossa a ruhákat ha én kiteregetek..Szóval sokat segít nekem is..
"azért a smink nélkül és a festékkel a hajon az nem egy kategória"
Mert? :D Akit elkísér a párja fodrászhoz? Akkor leomlik az illúzió, vagy mi? Ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!