Jogos a haragom? Folyton fáradt vagyok, mire hazaérek és semmit sem segít!
A férjem is én is dolgozunk. Ő otthon, én egy háznál házvezetőnő vagyok. Gyakran hozom ide a kislányomat, mert a férjem szerint "nem lehet semmit csinálni mellette". Hazaérek néha nyolckor, hulla fáradtan (2-3 öt év alatti gyerek le tud fárasztani) és állok neki otthon: mosás, teregetés, mosogatás, söprés.
Tegnap 11kor kerültem ágyba, ő felébredt, próbálkopzott és sérelmezte, hogy mostanában nincs kedvem szexelni. Úgy felhúztam ezen magam, hogy külön szobába vonultam.
Reggel vennék elő tiszta ruhát, és látom hogy az összes ruha csak a szekrénybe van gyűrve!

28.
27-es vagyok, csak tanácsoltam valamit, és igen jó megoldás, mert a vasalásra tért ki külön.Mást nem tudok tanácsolni, mert ha ő nem tudja ezt a párjával megbeszélni, akkor mit tudna még csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!