Jogos a haragom? Folyton fáradt vagyok, mire hazaérek és semmit sem segít!
A férjem is én is dolgozunk. Ő otthon, én egy háznál házvezetőnő vagyok. Gyakran hozom ide a kislányomat, mert a férjem szerint "nem lehet semmit csinálni mellette". Hazaérek néha nyolckor, hulla fáradtan (2-3 öt év alatti gyerek le tud fárasztani) és állok neki otthon: mosás, teregetés, mosogatás, söprés.
Tegnap 11kor kerültem ágyba, ő felébredt, próbálkopzott és sérelmezte, hogy mostanában nincs kedvem szexelni. Úgy felhúztam ezen magam, hogy külön szobába vonultam.
Reggel vennék elő tiszta ruhát, és látom hogy az összes ruha csak a szekrénybe van gyűrve!

"Nem várhatom el a páromtól hogy majd 8, ne adj isten monstanában 11-12 óra munka után hazajön fáradtan és még nekem áll feljebb hogy nem takarít."
Ó, akkor a kérdezőtől miért lehet elvárni, hogy 8, vagy több óra MUNKA!!! után hazamegy fáradtan, és még lássa el a saját gyereket, főzzön, mosson, takarítson, persze legyen szexi és kívánatos, frissen szőrtelenítve, parfümtől illatosan.
Komolyan, én ilyeneknek mint te szoktam kívánni szép, egészséges hármasikreket.

"1. vagyok"
8.: először mi ez hogy lepontoztalak? nem értem. nekem nem szokásom pontozgatni, tudtommal itt akárki elolvashatja a kérdést és pontozhat. attól hogy leszavaztak, nem jön egyenesen abból hogy én voltam.
9.: én se azt mondtam hogy a műkörmöshöz kell szaladgálnia. ennyi erővel hogy más dolgozik, én meg suliba járok, jelenleg könyvtáraznom kell minden szabadidőmban (mai nap kivétel) ugyanis csinálom a diplomám. Kajtatok a konzulens után és igenis reggeltől délutánig ugyanúgy van nekem is suli, mint ahogy más dolgozik. Én is hullafáradtan megyek haza a BKV-n végigállva mindent és hazaesek estére. Eljárok magánórákra, ma konkrétan 8-kor fogok végezni a némettel. Végülis összemérhetjük kinek sz@rabb, de kár ezen vesződni, ugyanis mindenkinek a maga problémája lesz úgyis a nagyobb ;)
Azt, hogy valaki nem tudja értékelni hogy tanácsot adtam, hidegen hagy. Akkor csinálja a kedves kérdező úgy, ahogy akarja. Minek kért itt tanácsot? Akkor gürizzen minden nap, mosson-főzzön-takarítson-férjet kiszolgáljon minden nap, ha neki úgy esik jól, de akkor itt ne sajnáltassa magát se ő se a hozzá hasonnlóak. Egyik férj se HA KOMPLETT nem várja el hogy csillogjon-villogjon a lakás, ha van egy csöppnyi esze és megértő fele akkor meg lehet beszélni a dolgokat. De néma gyereknek anyja se érti a szavát... erről ennyit. Le lehet pontozni, lehet mkinek sajnáltatni magát, továbbá el lehet olvasni hatékony időbeosztásos könyveket, amiből sokat tanul az ember. Ha meg sehogy se jó, hülye a férj, az asszony meg belerokkan, akkor meg el lehet felejteni! ENNYI. Csak próbáltam szépen megfogalmazni, de itt nem lehet, mert mki vagdalkózik a saját óriási hatalmas nagy problémájával. Bocs hogy én még tanulok és nem szültem kölyköt, de vágom hogy jóval több probéma. Ugyanekkora stressz és probléma összedobni egy diplomát. Na? Lehet harcolni kinek nagyobb a gondja.

Még annyi hogy én a párommal évek óta együtt vagyok és fura mód nekem tökre megértő. Nem házsártoskodik, nem pampog hogy ha nem tiszta a lakás... őszintén? Tesz rá. Egyedül engem érdekel hogy tisztaság legyen mert én nem tudom elviselni. Ha főzök neki, köszönömöt rebeg, és hálás érte, ha rendet rakok a cuccainál, akkor vigyáz rá, ha összedúlja a ruháit akkor meg rendbe rakom ugyanúgy. (Ja igen, ha összetúrja a te ruháid akkor rakd külön...)
Ha van valami problémám, mi leülünk és megbeszélünk mindent, ennyi a válasz minden problémára. Nem gyűjtöm a haragot és majd kiontom rá egy rossz pillanat hevében. Nekem is vannak rossz napjaim és neki is, de én nem hagyom elmérgesedni a helyzetet HA VAN GYEREK HA NINCS. Majd lesz.

Megkérted már a férjedet, hogy segítsen? Igenis meg kell vele beszélned, hogy a házimunka nem csupán a Te dolgod, főleg, hogy egész nap más házát suvickolod főállásban, ami igenis megterhelő fizikai munka ám, próbáljátok csak ki egy cirka 150-200 négyzetméteres (az nem is túl nagy) háznál...!
Szóval ezt meg kell értenie a férjednek és besegíteni a közös otthonotokban.
VISZONT amit eddig egy válaszoló se vett észre... miaz, hogy a kislánytól semmit nem tud csinálni? Mi a fene? Ennyire fontos neki a saját gyereke?
Az én faterom fiút akart mindig is, de ennek ellenére 3-5 éves koromban simán barbizott velem meg rajzolgattunk meg minden és szerintem soha eszébe se jutott hogy zavarnám. Ha esetleg munkája volt vagy ilyesmi akkor is leültetett 1 órahosszára a TV gyerekcsatornája elé vagy berakott nekem videókazettán mesét.
Nagyon gáz férjed van.

" ha van egy csöppnyi esze és megértő fele akkor meg lehet beszélni a dolgokat. De néma gyereknek anyja se érti a szavát... erről ennyit."
Én mondtam az exférjemnek, megértően is bólogatott, de 2 nap múlva ugyanott tartottunk. "Ez a beszéld meg" egy hülyeség. illetve egy bizonyos határon belül működik, ha pl. egyeztetni kell, hogy aznak ki porszívózzon vagy hasonlók. De általánosságban sosem láttam hogy működött volna. Az a férj, aki felfogta, hogy a nő is fáradt, azt kérni sem kellett. Aki meg olyan volt mint az enyém, annak a lelkizés semmit sem számít.
" Ugyanekkora stressz és probléma összedobni egy diplomát."
Csináltam mind a kettőt. Ez úgy ahogy van, nem igaz.

15.: amelyik férfinak nem terjed el odáig az IQ szintje hogy amit meg beszéltetek, be is tartsa... hááát :) szóra sem érdemes. mit vársz egy olyan link alaktól?
örülök hogy csináltál diplomát, veregesd meg a vállad. a beszéld meg dolog meg igenis működik ha mind a két fél akarja. nem akarja? akkor meg viszlát. kár ezt túlragozni...

16:
(15 vagyok)
Tudod amikor hozzámentem, szinte mindent ő csinált, mert én dolgoztam, ő meg otthon volt. Aztán megosztottuk, utána a GYED alatt meg én végeztem a több házimunkát. Amikor elkezdtem dolgozni, akkor szakadt rám az egész és hülyült meg, hogy ő még bulizni meg számítógépezni akar inkább. És igen, ezért (is) lett kirakva.

Egyetértek az utolsó válaszolóval.Ha valaki olyan,hogy a saját önzőségén is túl lát és van annyi intelligenciája,hogy felfogja a nő is ember,aki a társa és nem a bejárónője prostival kombinálva,azt kérni sem kell és meg fogja csinálni a házi munkának legalább a felét,hogy ezzel is osztozzanak a terheken.
A tanuló lány most még mindent elpakol és takarít egyedül,az a kérdés,hogy meddig.A párját nem zavarja a kosz,ebből következik,hogy nem is tesz a rendért( igaz nem is várja el azt a lánytól,még jó),vagyis a nőnek kell elpakolni,ha tisztaságot akar.Ez türelem játék,ami a kapcsolat első X évében még talán megy,de egy életen át,nincs olyan marha,aki ezt szó nélkül tűri.A gyerek pedig más tészta.A diploma nem gyárt kakis pelust és nem dobja szét a játékait,hogy további elpakolni valót gyártson annak az egy szem nőnek,akit még zavar a kosz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!