Mit tudnék tenni, hogy ne "öljék" meg a nagypapámat?
Üdv a klubban.hasonló a problémám,én nem tudtam eltávolítani az apámat,mert anyám szereti,pedig őt is kikészítette,meg mellesleg a fél családját:(És az én gyerekkoromat is tönkre tette.
Támogasd az öreget,legyél vele kedves.Jobbat nem tudok tanácsolni.Esetleg ha van pénzed,az apád jófej lesz.Mindenre a pénz a megoldás az ilyen férgeknél.
Szia!
Köszönöm a választ. Nincs pénzem erre a gyökérre. 2 gyerekem van 6 hete szültem a másodikat anyám azon drukkolt, hogy nehogy megmaradjon. Az öcsém elköltözött albérletbe felőle sem érdeklődnek. Papám nem akar máshova költözni pedig a barátnőjénél lazán ellenének, egy részről megértem, hiszen életem munkája van abban a házban nem akarja ilyen hülyékre otthagyni, hogy 0 munkával ők élvezzék azt amit Ő felépített más részről pedig a nyugalmam érdekében én elmennék. Ezért kell az a bunkót eltakarítani onnan.
Ha a ház fele a papádé, adja el. Ilyenkor ki kell vásárolnia anyádnak papádat, tehát vagy megadja a ház értékének a felét, vagy eladják és akkor azt ketté osztják.
Megértem, hogy nem akarja elhagyni a házat, de ha lehetősége van máshol élni és ő mégsem teszi, akkor te nem tehetsz semmit. Ha annyira rossz neki, odébb áll.
Végrendeletet pedig mindenképp írjon, különben a ház másik fele is anyádé lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!