Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a 18-20...

Mit gondoltok azokról a 18-20 évesekről akiknek az anyukájuk/nagyijuk csomagol reggelit?

Figyelt kérdés
Én most nagyon megdöbbentem 2 unokatestvéremen. Az egyik 20 éves lány, a másik 18 éves fiú. A nagymamájukhoz átcuccoltak pár hete, mert otthon az anyjuk nem szokott főzni, nincs is náluk soha semmi kaja, a nagymamájuknál meg bőven van minden, és a 4 fős család minden nap ott ebédel. És mondja a mamájuk hogy ma reggel is felkelt 6kor hogy a gyerekeknek csomagoljon kaját a suliba, aztán meg útnak indította őket a busznál. Ez egy bizonyos kor után nem túlzás már?
2012. febr. 29. 13:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
18 éves lány vagyok, utolsó éves gimis. Általános első óta apa csomagolja nekem a reggelit. Ők mindig felkelnek reggel 6-kor, még akkor is, ha amúgy délig alhatnának. Én nehezen ébredek. Mire nekem kelnem kell készülődni, addigra ők zuhanyoznak, kávéznak, és a kaját is becsomagolják. Nekem erre már nem lenne időm. Ettől függetlenül nem vagyok önállótlan, bármit elintézek, tudok főzni is (mikor nyáron nyaralni mentek a szüleim egy hétre, minden nap friss főtt ételt készítettem magamnak és a barátomnak, de bármikor képes vagyok megfőzni, ha például a szüleim fáradtak, vagy csak nincs kedvük főzni, vagy épp olyat főznek amit én nem szeretek, de enni szeretnék valamit), nemhogy szendvicset készíteni, de amíg neki nem nyűg, addig én szívesen veszem, hogy megcsinálja.
2012. febr. 29. 22:51
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem is értem mi ez a nagy kerekasztal beszélgetés a csomagolt kaja körül. Sokan csomagolnak maguknak, van akinek meg a szülei. Ez végülis nem határozza meg, hogy ki milyen ember. Szerintem... sok anyuka és apuka szívesen csomagol kaját. Nyilván 18-20 évesen ciki ha valaki életében nem csinált még magának szendvicset és a szüleitől elvárja hogy még ezt is megtegyék de szerintem ez ritka eset.

Hihetetlen emberek válaszolgatnak itt... egymás szexuális, szerelmi és családi életét is kifigurázzák, oltogatják eléggé elítélő hangnemben, és most még az uzsidobozokban is turkálnak. Gondolkozzatok már, nincs itt jobb dolga egyeseknek?

2012. febr. 29. 23:30
 33/35 anonim ***** válasza:

Akkor van gond ezzel a korosztállyal, ha el is várják a csomagolt kaját. Én max akkor csomagoltatok, ha nincs rá időm, hogy megcsináljam magamnak és napközben sem tudok máshol kajálni. Mellesleg nem szeretem a pakkokat, mert a táskának kajaszaga lesz, a kajának meg táska, jobb szeretem "frissen" megvenni a dolgokat és összeállítani.

Párom anyukája ilyen csomagolós, mikor mondjuk, hogy nem kérünk még akkor is pakol kaját. Egyenesen megsértődne, ha nem fogadnánk el.

2012. márc. 1. 00:29
 34/35 anonim ***** válasza:

Már nem lakom otthon, de amig otthon laktam és suliba jártam,minden reggel apa készítette a tízórai szendvicseimet. Ő ettől érezte jól magát, hogy nekem is meg a tesómnak is megcsinálta, sőt tesómnak most is csinálja, 17 éves lesz. Nincs ebben semmi gázos. Délután ha hazamentem és szendvicset akartam enni, nem szóltam neki, hogy légyszi csinálj már egy szendvicset nekem, hanem megcsináltam magam. De reggel .. mivel ő mindig felkel 4-5 körül, én meg csak 7-kor és fél8-kor már indultam is a suliba, neki nem votl fáradság, hogy elkészítsen 4 db szendvicset. Sőt, mivel ő minden reggel iszik kakaót, csinált nekünk is. Hát igazán borzalmas tényleg...

Mióta elkerültem otthonról, főzök,süteményt sütök, szendvicset gyártok, egyáltalán nem vagyok önállótlan. 20L

2012. márc. 2. 15:38
 35/35 anonim ***** válasza:

" Az egyik 20 éves lány, a másik 18 éves fiú. A nagymamájukhoz átcuccoltak pár hete, mert otthon az anyjuk nem szokott főzni, nincs is náluk soha semmi kaja, "

Nekem nem a csomagolással van bajom, hanem azzal, hogy az anyjuk nem főz, erre átcuccolnak a nagyihoz. Miért nem készítenek maguknak otthon kaját?

Nekem pont ezért nem az jön le ebből, hogy nagyi gondoskodó és örül ha csomagolhat, hanem hogy a fiatalok lusták.

2012. márc. 2. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!