Mit gondoltok azokról a 18-20 évesekről akiknek az anyukájuk/nagyijuk csomagol reggelit?
Nem is értem mi ez a nagy kerekasztal beszélgetés a csomagolt kaja körül. Sokan csomagolnak maguknak, van akinek meg a szülei. Ez végülis nem határozza meg, hogy ki milyen ember. Szerintem... sok anyuka és apuka szívesen csomagol kaját. Nyilván 18-20 évesen ciki ha valaki életében nem csinált még magának szendvicset és a szüleitől elvárja hogy még ezt is megtegyék de szerintem ez ritka eset.
Hihetetlen emberek válaszolgatnak itt... egymás szexuális, szerelmi és családi életét is kifigurázzák, oltogatják eléggé elítélő hangnemben, és most még az uzsidobozokban is turkálnak. Gondolkozzatok már, nincs itt jobb dolga egyeseknek?
Akkor van gond ezzel a korosztállyal, ha el is várják a csomagolt kaját. Én max akkor csomagoltatok, ha nincs rá időm, hogy megcsináljam magamnak és napközben sem tudok máshol kajálni. Mellesleg nem szeretem a pakkokat, mert a táskának kajaszaga lesz, a kajának meg táska, jobb szeretem "frissen" megvenni a dolgokat és összeállítani.
Párom anyukája ilyen csomagolós, mikor mondjuk, hogy nem kérünk még akkor is pakol kaját. Egyenesen megsértődne, ha nem fogadnánk el.
Már nem lakom otthon, de amig otthon laktam és suliba jártam,minden reggel apa készítette a tízórai szendvicseimet. Ő ettől érezte jól magát, hogy nekem is meg a tesómnak is megcsinálta, sőt tesómnak most is csinálja, 17 éves lesz. Nincs ebben semmi gázos. Délután ha hazamentem és szendvicset akartam enni, nem szóltam neki, hogy légyszi csinálj már egy szendvicset nekem, hanem megcsináltam magam. De reggel .. mivel ő mindig felkel 4-5 körül, én meg csak 7-kor és fél8-kor már indultam is a suliba, neki nem votl fáradság, hogy elkészítsen 4 db szendvicset. Sőt, mivel ő minden reggel iszik kakaót, csinált nekünk is. Hát igazán borzalmas tényleg...
Mióta elkerültem otthonról, főzök,süteményt sütök, szendvicset gyártok, egyáltalán nem vagyok önállótlan. 20L
" Az egyik 20 éves lány, a másik 18 éves fiú. A nagymamájukhoz átcuccoltak pár hete, mert otthon az anyjuk nem szokott főzni, nincs is náluk soha semmi kaja, "
Nekem nem a csomagolással van bajom, hanem azzal, hogy az anyjuk nem főz, erre átcuccolnak a nagyihoz. Miért nem készítenek maguknak otthon kaját?
Nekem pont ezért nem az jön le ebből, hogy nagyi gondoskodó és örül ha csomagolhat, hanem hogy a fiatalok lusták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!