Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a 18-20...

Mit gondoltok azokról a 18-20 évesekről akiknek az anyukájuk/nagyijuk csomagol reggelit?

Figyelt kérdés
Én most nagyon megdöbbentem 2 unokatestvéremen. Az egyik 20 éves lány, a másik 18 éves fiú. A nagymamájukhoz átcuccoltak pár hete, mert otthon az anyjuk nem szokott főzni, nincs is náluk soha semmi kaja, a nagymamájuknál meg bőven van minden, és a 4 fős család minden nap ott ebédel. És mondja a mamájuk hogy ma reggel is felkelt 6kor hogy a gyerekeknek csomagoljon kaját a suliba, aztán meg útnak indította őket a busznál. Ez egy bizonyos kor után nem túlzás már?
2012. febr. 29. 13:43
1 2 3 4
 11/35 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Valahol irigylem őket. Én állandóan késésben vagyok reggelente és ha sokan vannak az utamba eső 3 fornettisnél, akkor mehetek kaja nélkül suliba...
2012. febr. 29. 13:57
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért frankó felfogásod van, hogy férfiaknak csomagolni más... ugyan miért más? :) A lányok bajlódjanak csak a konyhában, a fiúknak meg toljanak minden elébe? Ez nálunk nem így megy. Persze anya szívesen kedveskedik apának finom ételekkel de ez fordítva is gyakran megesik, mert a mi családunkban rendesen egyenjogúság van. Bocsi az off-ért.
2012. febr. 29. 14:00
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Én meg olyanról hallottam, hogy a 20 éves illetőnek (fiú) az anyja vágja a lábán és a kezén a körmeit. De semmi testi baja nincs neki, csak szimplán lusta és anyuci pici fia. :D
2012. febr. 29. 14:01
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok, öcsém 16. Anyu csinálja nekünk legtöbbször a kaját. Viszont, ha valamiért nem csinál, akkor megcsinálom én, ebből nem szokott vita lenni. Előfordul, hogy én később megyek, mint öcsém, és nincs szendvics csinálva...Na, akkor ő inkább elmegy éhesen kaja nélkül, de ő aztán nem csinálja meg magának....Na jó, nagy ritkán azért igen. :)
2012. febr. 29. 14:02
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyósom csomagolt reggelit mikor náluk aludtam és reggel tőlük mentem melózni.Eleinte nagyon fura volt mert anyum soha senkinek nem csomagol,mindenki csomagolja maga.

Anyós ilyen kedveskedő tipus,néha még mindig visz be szendvicset a férjemnek a munkahelyére pedig már 32éves,ez egy ilyen kis örömforrás neki.

2012. febr. 29. 14:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Semmi kivetni való nincs benne, a nagymama ráér, ezért csinálja meg.Bár néha a fiatalok is megcsinálhatnák, csak hogy megszokják az önállóságot..

Egyébként nagyon sokat jelent, ha valaki minél hamarabb megtanul magáról gondoskodni, például uzsonnát készíteni főzni, mert sosem lehet tudni, mikor lesz szüksége ebben szerzett gyakorlatra.

Én is elkészítem 17 éves lányomnak az uzsonnát, addig ő hadd készülődjön suliba, de nem dicsekszem vele, mert engem általános suliban közröhej tárgyává tett az osztályfőnököm, mikor megtudta, hogy anyám behozza nekem a reggelit.És nem szeretném, ha az én gyerekemet is kiröhögné ilyesmi miatt egy idióta.

2012. febr. 29. 14:07
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nagyi ehhez szoktatta őket hozzá, akkor miért kellene csodálkozni ?

Ha önállóságra nevelte volna a gyerekét, akkor most az unokái is megoldanák maguknak.

De ha így akar kedveskedni nekik, az meg tök aranyos dolog.

2012. febr. 29. 14:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
/Anita_'94/ miért nem otthon csomagolsz magadnak kaját?
2012. febr. 29. 14:14
 19/35 anonim ***** válasza:
/Anita_'94/ otthoni szendvicskészítés? A fornetti, amellett hogy drága, nagyon hizlaló is. Az a sok leveles tészta és tartósítószer... én régen eléggé kellemetlen emésztési zavarokat kaptam tőle. Bocsi az off-ért. Hajrá otthoni szendvics!
2012. febr. 29. 14:16
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekem is anyu csomagolja a kaját suliba. Amúgy is jár minden nap üzletbe, apunak is ő csinálja a kaját meg magának is, és az a 2 kifli az már semmi. Akkor szoktam én csinálni ha nyáron korábban jár dolgozni és ő még akkor elmegy mikor nem nyitott ki az üzlet. Akkor én felkelek hamarabb és elmegyek üzletbe, és csinálom magamnak a tízórait.

19L

2012. febr. 29. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!