Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa öngyilkos lesz a gyerekeiv...

Apa öngyilkos lesz a gyerekeivel! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Egyik vezető hír most Romániában, hogy egy 48 éves eladósodott férfi elvitte magával a 15 éves szellemi fogyatékos fiát és a három éves kislányát és feltehetőleg beleugrott velük egy víztározó tóba. Hagyott egy videó-üzenetet a gyerekek édesanyjainak (két házasságból született az említett két gyerek), hogy elmegy a gyerekekkel, és soha többet nem fogják látni őket, még a holttesteket sem találják meg hogy eltemethessék.

Az autójukat a víztározó tó partján találták meg, ahol nyomok vezettek a tóhoz, valamint talán a jég is be volt törve. Állítólag eladósodott a férfi és összeveszett a kislány édesanyjával. Ennyi lehet az előzmény.

Mi a véleményetek erről az emberről? Nem bírom felfogni hogy képes halálba vinni a gyermekét...

2012. febr. 29. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát, az életről való felfogás válogatja. Ha senki sem lenne, aki normális és neveli őket, kicsik, megértem, miért csinálják,de remélem, én ilyet nem tennék soha.Ebben az esetben aljasság, hacsak nincs valami durva, amiről nem tudunk a sztori sikere érdekében (pl.gyógyíthatatlan beteg, csak szenvedő gyerekek)Ezek a szülők súlyosan depressziósak, úgy látják, az élet és az emberek nagyon rosszak, és ezt nem akarják a gyerekeiknek sem.Én elővenném ilyenkor a rokonokat is, hogy hát a gyerekeket rábízzák,és senkinek nem tűnik fel,hogy az apa már félőrült, orvosi segítségre szorul? Legalább azokra figyelni kellene, akikre gyerek van bízva!
2012. febr. 29. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:56

Ez itt volt Szegeden még 1-2 hete ugye? A Bertalan hidas fickó.

Amúgy nem normális dolog. A szülők ilyenkor azt hiszek, ha ők nem élnek, akkor a gyerekkel nem lesz aki törődjön, vagy nem lesz olyan jó dolga és nélkülöznie kell. Pedig hát van a másik szülő is, meg nevelőszülőkhöz is kerülhetnek, lehet még jobb körülmények közé mint ahol eleve voltak!

2012. febr. 29. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

16:50: nem, ez Marosvásárhelyen volt decemberben. De akkor nálatok is ugrálnak le emberek.

Én az öngyilkosságot nem tartom megoldásnak semmire. Az megfutamodás a saját felelősségünk elől.

2012. márc. 1. 06:56
 14/14 mus musculus ***** válasza:
A saját életével mindenki azt kezd, amit akar, de mi az már, hogy a gyerekeit is viszi magával?! Főleg, mikor van egy anyjuk is. Sosem fogom megérteni az ilyet.
2012. márc. 14. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!