Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak vele vagy megváltozt...

Szakítsak vele vagy megváltoztassam?

Figyelt kérdés

A párom magántanuló, de nem tanul (még a nyolcadikat járja, 16 évesen...). Amellett nagyon szegény, az édesanyjával él, aluzással keresik meg a napi betevőt, nincs villanyuk, nem fizetnek számlákat, vonatblicceléssel legalább 2 millió forint adósságot csináltak maguknak, szeret dohányozni (úgy tudom, előttem még füvezett és drogozott is, és több lánnyal volt szexuális kapcsolata), kb. 10 macskával élnek együtt (az anyja isteníti őket), úgy érzem, néha nem őszinte, volt már rá példa, hogy szinte megerőszakolt (szeretkezés közben hiába sírtam, hogy fáj, nem állt meg).... És mindemellett félig roma származású. Jah, és szilárd hittel vallják, hogy a gonosz szellemek rontották el az életüket, akik állandóan üldözik őket, és amikor náluk vagyok, egész nap csak a "jó-gonosz" árnyvilágról fecseg az édesanya... Aki persze arra fogja a munkakerülést, hogy szellemeknek nem dolgozik, és saját magát egy egyiptomi istennőnek hiszi, ugyanígy a fiát is... Nem nagyon bírom már azt a sok gyűlölködést, és bosszúszomjat, ami belőlük árad!!!

Nos, én karriertudatos, becsületes lány vagyok, szintén 16 éves. Jól tanulok, normális családi háttérrel rendelkezem (bár szüleim elváltak, és anyámmal, nagyanyámmal élek) és sokan illetnek azzal a jelzővel, hogy gyönyörű... Mostanában érdekel a buddhizmus, tehát igyekszem könyörületes lenni, és nem előítéletes!

Dehát Istenem...! Lassan beleroppanok ebbe a dilemmába, mert úgy érzem, veszélyben forog a jövőm... :((( Apám legszívesebben eltiltana tőle, mivel szerinte csak kihasznál a párom, és egy csomó barátom is ugyanezen a véleményen van...

Én nagyon szeretem a páromat, és úgy érzem, csak vele vagyok önmagam...

Nem tudok, mitévő legyek! :S Kérlek segítsetek, adjatok tippeket, vagy véleményeket! :(

Előre is köszönöm! :(

Egy elkeseredett lány...

2012. febr. 29. 11:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

jujj kislány...hát miért tudsz te ilyen pasi mellett önmagad lenni? mit csinálsz olyankor másképp?vagy miben vagy más? változni nem fog, ez fix...ezt felejtsd el...tudod, vagy megszoksz vagy megszöksz...azt irtad, hogy lényegében megerőszakolt...és a többi dolog, ahogy él...hogy tudtál egyáltalán beleszeretni?mit adott neked? és ha mégis sikerült beleszeretned, az elmondott dolgai után hogy hogy nem ábrándultál ki belőle teljesen? hidd el, pár nap és elfelejted:) tudom...nehéz ezt igy elhinni, de még "csak" 16 éves vagy, egy év mulva (ha most vége) szörnyülködni fogsz saját magadon, hogy úristen hogy tudtam leállni egy ilyen fiúval...

hé kislány....sok békát kell megcsokolni a herceg előtt...:) de egy picit lehetnének nagyobbak az igényeid ;)

23L

2012. febr. 29. 14:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi fogott meg benne... Talán a kedvessége és az érző szíve... :S Miért szeretlek? Erre lehetetlen válaszolni... Egyszerűen csak úgy érzem, vele önmagam vagyok, különleges ember számomra! :'( Jah, és anyám nem tudja, pedig már 8 hónapja vagyunk együtt... Apám nem enged minket be a házába, csak fedez minket, így hát sátrazni kényszerülünk az erdőben... :(
2012. febr. 29. 16:52
 13/26 A kérdező kommentje:
Ha már nektek is ez a véleményetek, akkor már tényleg nem tudom, mi legyen!!! :SSS :(
2012. febr. 29. 16:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már kamu.
2012. febr. 29. 18:12
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem az!!! -.-"
2012. márc. 2. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, el tudod képzelni vele az életedet?

Mi lenne veled-veletek 10 év múlva?

Ilyennek akarsz te gyereket szülni???

Egy sátorba??????? o.O

Ki tartaná el, ki nevelné fel????????

Miből vennétek babakocsit-pelenkát??????

Hát változtass, tanulj, a jövőd egyes-egyedül a TE kezedben van!!!!!!!!!!!!

Szerezz egy jó diplomát, és kívánom neked, hogy találj egy intelligens, fiatal férfit, aki hozzád való és megérdemel téged!!!!

Tudod kinek kéne egy erőszakos pasi!!!!!

MENEKÜLJ!

2012. márc. 4. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan ! Olvasd el a bevezetődet és gondolkodj el rajta, hogy írtál-e egyetlen pozitív mondatot a fiúról, vagy a környezetéről ?!

Ezek után egy percig sem kétséges, hogy milyen jövő (jelen) várna Rád.

2012. márc. 4. 17:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

aha, értem,

fiatal kislány, uncsi a megbízható, behatárolható háttere,

vágyik az izgalomra, a kalandra, a különlegesre. feszegetni kell a határokat.

Nehogy túl nagy árat fizess, drágám!

2012. márc. 4. 18:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kedves és érzékeny, hogy megerőszakol és kihasznál. Hát igen.
2012. márc. 4. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férfiaktól mentsen meg a Jóisten!!!!!
2012. márc. 4. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!