Hogyan lehet elviselni egy szeretet nélküli házasságot?
Megpróbálva a férjed oldaláról is nézve a dolgokat, talán unja már a kifakadásaidat, a panaszaidat. Ezek persze jogosak a Te szemszögedből, de a férfiak utálják ezt a fajta kommunikációt, inkább menekülőre veszik. A Te esetedben passzivitásba burkolódzott a férjed.
Szerintem változnod kellene. Tedd magad izgalmassá, egy kicsit elérhetetlenné. Új barátokkal, vagy a régiekkel közös programok, csinosabb külső, több mosolygás (az elején nehezen fog menni, tudom). Minél több pozitív külső inger ér, annál jobban fogod érezni magad.
Ne temetkezz el a házasságodban, annyi minden van, amivel teljessé lehet tenni az életet, bevonni a gyermekedet, kimozdulni. Itt a tavasz, szedd össze magad fordulj a Téged érdeklő dolgok felé.
Mintha a sajat eletemet olvasnam.
EN hogy oszinte legyek mar gondolkoztam azon hogy keresek valakit.Mert az en ferjem egy nulla a sexbe is es stb.Nekunk is van hitel es gyerek is.Mi mar sokszor beszeltunk errol,de annyi mint a falra hanyt borso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!