Fordított szerepkör kinyírja a házasságot?
Egész eddig a férjem volt a kenyérkereső. Én most kaptam egy nagyon jó munkát, napi 10ezret keresek, csak hétköznap dolgozom.
Van egy másfél éves kislányunk, akivel ezt a munkát nem tudtam megoldani, így, miután a férjem munkahelye megszűnt, elment Gyesre, én pedig 6-18ig dolgozom.
Tulajdonképpen a férjem itthon semmit sem csinál. Most ürítettem ki a pelenkáskukát, mert az egész házban büdös volt. A konyha egy fertő, én hulla fáradt vagyok, csak összepakoltam egy kicsit. A mosógépben bent rohad a ruha (hajnalban összekészítem és elindítom a mosást, neki csak ki kellett volna teregetnie.) Egész nap a gép elött ült :(
Itt vagyok hulla fáradtad, és muszáj csinálnom ezt is!
Igen, a férjed tényleg nem igazán alkalmas a házi munkára. Igen csak nagy hiba ez benne. Sajnos vagy elviseled így, és keressen ő valami állást, te meg légy otthon, vagy válj el. De hát elválni meg az nem szép dolog. Úgyhogy légy azon, hogy a férjed menjen dolgozni, ha nem akarsz ennél nagyobb katasztrófát.
De szerintem nem minden férfi ilyen. A barátom is velem lakik, a hét egyik felében nem dolgozik, a másikban pedig dolgozik egy másik városban. Mikor itthon van, akkor mos, tereget, takarít, mosogat, fűt, tiszta és meleg otthonnal vár, mikor én este haza érek, még a ruháim is összehajtogatja, elpakolja. Élvezi, hogy segíthet, és élvezi azt, hogy tudja, ha haza érek, jobban tudok pihenni a tiszta lakásban. Bizony aranyat ér az ilyen ember, és bizony a legtöbb férfi nem ilyen. Így aztán lehet, hogy ha elválsz sem találsz nála jobbat. Tehát marad az, hogy hordja ő a nadrágot inkább, és hordozzátok el egymást...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!