Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fordított szerepkör kinyírja...

Fordított szerepkör kinyírja a házasságot?

Figyelt kérdés

Egész eddig a férjem volt a kenyérkereső. Én most kaptam egy nagyon jó munkát, napi 10ezret keresek, csak hétköznap dolgozom.

Van egy másfél éves kislányunk, akivel ezt a munkát nem tudtam megoldani, így, miután a férjem munkahelye megszűnt, elment Gyesre, én pedig 6-18ig dolgozom.

Tulajdonképpen a férjem itthon semmit sem csinál. Most ürítettem ki a pelenkáskukát, mert az egész házban büdös volt. A konyha egy fertő, én hulla fáradt vagyok, csak összepakoltam egy kicsit. A mosógépben bent rohad a ruha (hajnalban összekészítem és elindítom a mosást, neki csak ki kellett volna teregetnie.) Egész nap a gép elött ült :(

Itt vagyok hulla fáradtad, és muszáj csinálnom ezt is!

2012. febr. 23. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként legalább a kislánnyal foglalkozik?
2012. febr. 23. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha mindkét félnek megfelel, akkor nem.

Még nincs gyerek, de a férjem mondta, hogy ha lesz és éppen én keresek jobban, akkor ő szívesen otthon marad a gyerekkel.

Mondjuk belőle ki is nézem, hogy menne neki. Amikor egy műtét miatt három hétig még felülni se tudtam egyedül az ágyban, kénytelen volt mindent átvenni. Kicsit ritkábban takarított, mint én szoktam, de komolyabban nem tudnék semmibe belekötni.

Néhány fehér bugyim kék lett, mert összemosta 90 fokon a sötétkék ágyneművel, de elég volt egyszer megmutatni, hogy mit hány fokon kell mosni, hogyan kell szétválogatni, utána már nem keverte össze. Talán ez a mosás volt az egyetlen, ami nem ment azonnal, takarítani szerintem alaposabban takarított, mint én :)

Gyerekekkel meg sokáig dolgozott (gyermekmegörzőben, bohócként, lufihajtogatóként, arcfestőként), úgyhogy tud velük bánni.

Én simán belemennék, hogy ő maradjon itthon a szoptatási időszak után a gyerekkel.

2012. febr. 24. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen meló ez ahol reggel 6 tól este 6ig kell dolgozni és csak hétköznap?
2012. febr. 26. 18:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Házvezető vagyok. A feleség meghalt, három gyereket vagyott félárván. Az apuka hétköznap dolgozik.
2012. febr. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!