Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bunkóság, hogy ilyen...

Nem bunkóság, hogy ilyen sokat lógok náluk?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban rengeteget vagyok a keresztfiaméknál, minden héten legalább egy teljes napot, meg majdnem minden másnap két-három órát. Nagyon szeretem a családot, és ők is engem, de néha már kényelmetlenül érzem magam, hogy ennyit vagyok náluk. A keresztfiam testvérével, aki unokatestvérem nagyon jóban vagyunk, így már két okom is van menni. De sokszor meg ők hívnak, meg ha nem vagyok ott 3 napig, akkor már telefonálnak, hogy mikor megyek. De mégis nem illetlenség ennyire belemászni egy másik család életébe? Ha ott vagyok, akkor segítgetek nekik ebben-abban, legtöbbször a babára vigyázok fél-egy órát, de mégis. Titeket nem zavarna, ha egy "idegen" ennyi időt töltene nálatok? Csak tényleg olyan szép család, és annyira kedvesek meg jókedélyűek, hogy nehéz is onnan eljönni. Jah meg természetesen akkor eszek is náluk, és itthon meg azt mondják, hogy azért erről már le kellene szoknom, mert úgy néz ki, mintha ők etetnének. De tényleg nem azért megyek oda, van itthon is étel bőven. Szerintetek kérdezzek rá, hgoy nem zavaró-e nekik, ha ennyit vagyok ott? Mert egyszer már kérdeztem, de akkor azt mondták, hogy nem, csak néha poénkodnak, hogy én leszek az ötödik gyerekük lassan (mert négy gyerek már van).

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 7. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tartom bunkóságnak,szerintem ha az lenn,azt már finman a tudtodra adták volna.viszont a szüleidnek lehet rosszul esik pivit.beszélj velük is,mondd el,h ettől még öket is szereted.a szülök ilyenek.:)
2009. jún. 7. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy kényelemben mert akkor alapból nem téged választottak volna kereszt szülönek és még únokatestvéred is van ott nem vagy idegen hanem a családod csak nem olyan közeliek.
2009. jún. 7. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
előző:nem vagy nekik kényelmetlen
2009. jún. 7. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem bunkóság, ők egy ilyen család.

Rajtunk is sokat csodálkoznak, a 3 kamaszgyerekem mellett majdnem minden vacsorán van még vagy 4 személy, vagy a mi vagy a gyerekek barátja, hetente legalább egyszer ott is alszik valaki. A mi családunk ilyen, a szüleim is nyitott házat vittek, az jött mindíg aki akart.

Szerintem a keresztfiad családja is ilyen, ha zavaró lennél biztos szólnának.

2009. jún. 7. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Hat nemtudom,en biztos nem szeretnem hogy valaki ennyit nlunk legyen.

De lehet hogy ok szeretik te kel erezd!

2009. jún. 7. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ők nem visznek nyitott házat, szóval rajtam kívül ritkán van vendégük, de velem mindig úgy viccelődnek, hogy lassan én is családtag vagyok. Nem érzem, hogy terhükre lennék, de azért jól esett olvasni a válaszokat

2009. jún. 7. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!