Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit szólnátok ha a...

Hölgyek! Mit szólnátok ha a párotokat nem látnátok 3 hete és hirtelen beállítana? Vagy nem szeretitek az ilyen hirtelen meglepetéseket? Menjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 1 hónapja nem láttuk egymást és valószínű még nem is fogjuk vagy 3 hétig,a baj az hogy 1 hete össze vesztünk,de rá pár napra igaz ki is békültünk,de 5 napja nem hív,se telefon,se sms,se semmi.Én hívtam kétszer de ki volt kapcsolva,szét vet az ideg mert most nem tudom mi van,ki békültünk de eddig nem jelentkezett és teljesen magam alatt vagyok,több okom és lenne hogy meglepetés szerűen beállítsak,mert innen 500 km távol tőle már kezdek befordulni.Egy az,nagyon hiányzik már,most fogalmam sincs mi van,él e,virul e,vagy nem érdeklem,vagy csak időre van szüksége,vagy éppen mással van,és jogom van tudni hogy hányadán állunk úgy még is,szóval ez a bizonytalanság kikészít.Most lenne a jövő héten pár napom hogy tudjak menni,de viszont ha most nem megyek akkor 3 hétig nem tudok menni megint.Szóval a kérdésem az lenne mit szólnátok ha így beállítana a párotok?
2012. febr. 28. 08:48
1 2
 11/11 Aspartia ***** válasza:

Én legutoljára amikor ezt csináltam 2 hét "se telefon, se SMS" után, a faszim egy rózsaszínhajú pácsával feküdt egy ágyban...

Nem gonoszságból írtam, bár nem hiszem, hogy nálatok ez lenne a helyzet. Ne aggódj, a csajok szeretik kéretni magukat ez nomrális. :)

2013. júl. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!