Milyen születésnapi meglepetéseket lehet összehozni?
Figyelt kérdés
A párom születésnapját szeretném emlékezetesebbé tenni, torta, és egy szerényebb ajándék már van, de ez minden évben volt, úgyhogy ezen kívül szeretnék valami jó ötletet amitől feledhetetlen lesz a születésnapja. Az alsóneműben való hastáncos vagy ehhez hasonló ötletektől kíméljetek meg :)2010. márc. 10. 09:36
1/6 anonim válasza:
Ferrari tesztvezetésnek minden férfi örül!
2/6 anonim válasza:
+ teljes titokban előkésziteni a meglepi szülinapot az összes barátjával!Én ugy csináltam, hogy otthon kis egyszerű vacsit főztem, már szinte csalódott volt, hogy ennyi, aztán hivott a barátnőm aki a szomszédba lakott, hogy vigyek át vmit. Persze lennt volt az összes barátja, és együtt mentünk fel, nagy tortával. Aztán előkerültek az elrejtett hidegtálak, egyebek...
3/6 anonim válasza:
A meglepetés-party szerintem is jó ötlet. Az én Párom májusban lesz 40, már éppen kezdtem volna szervezni, amikor egyik este in medias res bejelentette, ha netán eszembe jutott volna meglepteés buli, felejtsem el, nem szeretné. Háát, nem mindenkinél jön be. Még jó, hogy szólt. Most én is töröm a fejem. Ráadásul kiderült, vett ki szabit aznapra, tehát otthon lesz, esélyem sincs sunnyogni.:-( Én egy kis bónfüzetre gondolta, amiben apró "felajánlások" vannak, és egész évben felhasználhatja. Pl. masszázs, kedvenc kaja, huncut kívánságok... ilyesmi. Valami közös program esetleg? Színház? Hokimeccs? Vagy amit nagyon szeret?
4/6 anonim válasza:
Fotóalbum kicsi korától kezdve... én ezt kaptam tesómtól a 30.-ra, anyukámtól pedig az első levágott copfomat. Fényképes torta... Kis műsor (ha van már gyerek).
5/6 anonim válasza:
Mindenkit hivjal el a szulinapjara,akik a legkedvesebbek neki!
6/6 A kérdező kommentje:
A buli sajnos nem jó ötlet, gondoltam rá, de nem jött össze. Egyik kedves barátunk családostól külföldön van jelenleg, a másik nem tud eljönni más ok miatt stb. Két baráttal nem meglepi buli a buli :(
2010. márc. 10. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!