Csak nekem furcsa, vagy más is így csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy keresztfiunk, akit nagyon imádunk, sokat van nálunk. Vasárnap felhívott a sógornőm reggel, hogy hozzam már el mert ő nagyon beteg, tudja magát kipihenni. Persze, rohantunk a gyerekért, és jött a feketeleves, a gyerek is beteg, lázas, hány. Kérdezem sógornőm, hogy vigyem el betegen. Szemrebbenés nélkül jött a válasz, hogy neki nincs ereje ápolni, vigyem el. Betettem a kocsiba, közben beugrottunk a patikába mert mérgemben a lázcsillapítót is otthagytuk. A gyerek azóta is nálunk van, a párom vigyáz rá, mert ő otthonról dolgozik. Ha egy anya is beteg ki vigyáz a gyerekre?2012. febr. 28. 08:20
21/21 anonim válasza:
Bárki bármit ír én nem adnám oda a gyerekeimet még ha az utolsókat is rúgnám!!!Max.szólnák valakinek hogy jöjjön át kicsit segíteni.De ez is csak 1x volt.Mikor vese medence gyulladásom lett és kórházba kerültem.Szülés után is otthon maradtam egyedül egy 4 évessel meg a picivel.Senki nem ért rá.Nagyik melóznak ,apuka úgy szintén.nekem belső varrat gyulladásom lett.se ülni,se állni,se feküdni.Közben a gyerekek,kert ,állatok.De megoldottam.Sose passzolnám le napokra a beteg gyerekem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!