Csak nekem furcsa, vagy más is így csinálja?
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezt nem látom olyan borzasztónak. Persze illett volna megmondani, hogy a gyerek is beteg, és akkor ti ennek tudatában dönthettétek volna el, hogy vállaljátok-e vagy sem (nyilván az anyuka a nemleges választól tartott, ezért nem mondta, ami mondjuk elég nagy sunyiság, tehát ezzel nem értek egyet).
Én épp a múlt héten voltam eléggé ramatyul, gégegyulladás, mandulagyulladás, láz, satöbbi, ráadásul baromi erős gyógyszert kaptam rá, szóval mindent összevetve nagyon nem voltam jól, éjjel nem tudtam aludni, nappal zombi voltam. A gyerek is beteg volt, de neki nem ez volt a baja, ő szimplán csak köhögött, orra folyt, szóval ilyen alap megfázás, és már gyógyulóban volt. 4 éves amúgy, szóval nem csecsemő. Én szívbaj nélkül megkértem anyukámat, hogy vigyázzon rá, egyrészt azért, mert tényleg alig álltam a lábamon, másrészt azért, mert nem is szerettem volna még pluszban összefertőzni az épp gyógyuló gyereket. Teszem hozzá, hogy apja gyakorlatilag nincs, mármint nem csak nem él velünk, hanem már évek óta nem láttuk.
Szerintem mindenkinek jobb volt így. A gyereknek is, hogy az egészséges, fitt nagyija volt vele, nem egy zombi, és nekem is, hogy legalább ha nem volt muszáj felkelni, ágyban lehettem egész nap.
Az a véleményem, hogy egy anya is lehet beteg, és ha a gyereknek nem valami nagyon durva baja van, akkor mindenkinek jobb, ha nem pingpongoznak a fertőzésekkel ide-oda, és a gyerekre egy egészséges felnőtt vigyáz, az anya meg nyugodt körülmények között pár nap alatt összekapja magát.
Aki azt mondja hogy nem volt még olyan beteg hogy ne tudta volna ellátni a gyereket, meg micsoda dolog az hogy lepasszolják ha beteg, meg így nem tudná meg úgy nem, az tényleg nem volt nagyon beteg. Ha 40 fokos lázzal feküdnél otthon és kiszállni se tudnál az ágyból a neocitránok ellenére se, akkor felelőtlenség nem hívni segítséget. Mert a beteg gyerek mellé igenis egy ép ember kell aki ellátja nem egy kinyúvadt anyuka. Ez a helyzet.
Nos ez nem jelenti azt, hogy jó ötleg átvitetni a gyereket, inkább oda kellett volna hívni valakit. És persze azt sem jelenti hogy az anyuka tényleg annyira beteg volt ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!