Közös fürdő probléma! Hogy neveljem meg a családomat?
Előre leszögezem, hogy nem vagyok hisztis, csak már az idegösszeomlás szélén állok miattuk...
A lenti fürdőben kicseréltetik a kádat, de most várni kell rá, kb 1,5 hónapot... Már 2 hete az emeletit használják. Az egy dolog, hogy nem vagyok ehhez hozzászokva, lényegtelen. Eddig csak én használtam a fenti fürdőt.
De most ugye mindenki ezt használja...
Klausztrofóbiás vagyok, szóval muszáj vagyok nyitott ajtónál fürdeni. Ezt le se sz@rják, hiába szóltam már. Tehát feljönnek, benéznek, stb...
A másik meg, hogy én már általában 8-kor lefekszem aludni, de húgom este fél 12 körül megy fürdeni, amire én persze felébredek, mivel a fürdő mellett van a szobám, és csak gipszkarton-falak vannak.
Ráadásul apa éjjel 4 körül jön haza melóból, akkor lezuhanyozik, erre szintúgy felébredek és nem tudok visszaaludni.
Erre találtam is megoldást, hogy apa ne zuhanyozzon, hanem kádban fürödjön, arra nem kelek fel.
Hiába kértem szép szóval, hiába írtam ki egy papírra a fürdőszobaajtóra, sz@rnak rá!!
Már nagyon idegbeteg vagyok, alig alszok (kb éjféltől 4-g)! Pedig amúgy sose idegeskedek... Tényleg sz@rnak arra amit mondok, húgomat is hiába kértem, hogy fürödjön 8 előtt...
Nem tudom, mit tehetnék??
16/L
Hű, hát szerintem nem neked kéne a családot nevelni, hanem nekik téged. O_O Bát valószínűleg épp azt próbálják azzal, hogy nem ugranak azonnal minden csettintésedre, mert nem a kapcarongyaid.
Nem kicsit el vagy szállva, kislány. Talán ha elvárod az alkalmazkodást, próbálkozz meg vele te is. Nekik sem biztos, hogy egy élmény a fürdődet használni, mert mindenen csak picsogni tudsz.
És kezeltesd magad, mert ez már a nem normális kategória. És 16 évesen hidd el, semmi gondod nincs, majd pár év múlva lesz. De ha már ezt nem tudod kezelni, mi lesz veled a való életben, ha pl munka mellett tanulsz, neveled a kölyköket, vezeted a háztartást, és a férjed csak éjszakai műszakban kap munkát pl. Na az a probléma, nem ez.
na..majd ha ráérek sajnállak:) irigylem a gondjaidat:)
23L
Csak egy kérdés...
Ha apukád nem zuhanyzik, hanem fürdik, akkor a víz nem zubog amíg engedi? Arra nem ébredsz fel? Apukádnak is valamikor fürdenie kell, mivel éjjel jön haza munkából, ezért ezt tolerálnod KELL! A többiben van némi igazad, hogy ne nézegessenek be, ha fürdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!