Kolléganőkkel ezt hogyan oldanád meg?
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik.
3 kolléganőmmel dolgozom együtt, pénteken ebédidőben leugrottam gyógyszerért, mivel fájt a fejem és a torkom
Viszont nap végén, két kolléganőm is ezekre panaszkodott, majd szombatra a másik is. Én hazamentem, mivel addigra pokolian éreztem magam, tehát influenzás vagyok, hívtak h bármi van menjek betegszabira ne fertőzzem őket tovább, de nekem szükségem van a pénzre, nem engedhetem meg magamnak, és a főnök se nézi jó szemmel. Mit tegyek
Szerintem influenzával kimondottan bunkóság dolgozni menni és fertőzni a kollégákat. Nekik is szükségük van a pénzre!! Te egyedül maradsz otthon, ha fertőzöd őket, tömegesen fogtok, és a főnöknek az sem fog tetszeni. Az meg pláne nem, ha őt is megfertőződ.
Természetesen enyhe náthával vagy megfázással nem indokolt otthon lebzselni.
Beszélj a főnökkel, h mi legyen.
Ha otthon maradsz, akkor kiesel mint munkaerő.
De ha bemész, akkor lehet, h mindhárman kiestek.
Te szívesen mennél dolgozni, de a kolléganőid nem akarják, hogy megfertőzd őket.
Bízd rá a döntést.
Első,rossz oldalról közelíted meg. Te kifogtál egy szemét főnököt. De nem az a normális.
Normális munkahelyről a fertőző beteget még haza is küldik, hogy ne fertőzze össze a többieket is.
"Első,rossz oldalról közelíted meg. Te kifogtál egy szemét főnököt. De nem az a normális.
Normális munkahelyről a fertőző beteget még haza is küldik, hogy ne fertőzze össze a többieket is."
Szemét munkahelyet fogtam ki! De én azt is megértem, ha valaki a pénz miatt nem marad otthon, én ezért jártam be betegen két hónapig (nem fertőző jellegű betegség! csak nekem volt sz*r). Most komolyan, ki teheti meg a mai világban, hogy 1 táppénzre menjen? Valahol emiatt már nincs arra a hónapra cafeteria és még -10 minimum a fizetésből. És a kolléga hogy magyarázhatja meg ennek az embernek, hogy márpedig maradjon otthon. És honnan teremti elő majd a hiányzó pénzt a családi kasszába, ha mondjuk hónapról-hónapra élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!