Kolléganőkkel ezt hogyan oldanád meg?
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik.
3 kolléganőmmel dolgozom együtt, pénteken ebédidőben leugrottam gyógyszerért, mivel fájt a fejem és a torkom
Viszont nap végén, két kolléganőm is ezekre panaszkodott, majd szombatra a másik is. Én hazamentem, mivel addigra pokolian éreztem magam, tehát influenzás vagyok, hívtak h bármi van menjek betegszabira ne fertőzzem őket tovább, de nekem szükségem van a pénzre, nem engedhetem meg magamnak, és a főnök se nézi jó szemmel. Mit tegyek
Influenzásan (a kérdező azt írja, influenzás) nem illik bemenni dolgozni. Az én munkahelyemen (szintén iroda) haza is küldték / küldtük (miután én is vezető lettem, nekem is jogkörömmé vált az ilyesmi) a fertőző vagy annak tűnő betegeket.
Oké, mindenkinek kell a pénz, de másokat kitenni a fertőzésnek....erre mindenki maga találja meg a megfelelő szót, én nem írnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!