Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közös fürdő probléma! Hogy...

Közös fürdő probléma! Hogy neveljem meg a családomat?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem vagyok hisztis, csak már az idegösszeomlás szélén állok miattuk...

A lenti fürdőben kicseréltetik a kádat, de most várni kell rá, kb 1,5 hónapot... Már 2 hete az emeletit használják. Az egy dolog, hogy nem vagyok ehhez hozzászokva, lényegtelen. Eddig csak én használtam a fenti fürdőt.

De most ugye mindenki ezt használja...

Klausztrofóbiás vagyok, szóval muszáj vagyok nyitott ajtónál fürdeni. Ezt le se sz@rják, hiába szóltam már. Tehát feljönnek, benéznek, stb...

A másik meg, hogy én már általában 8-kor lefekszem aludni, de húgom este fél 12 körül megy fürdeni, amire én persze felébredek, mivel a fürdő mellett van a szobám, és csak gipszkarton-falak vannak.

Ráadásul apa éjjel 4 körül jön haza melóból, akkor lezuhanyozik, erre szintúgy felébredek és nem tudok visszaaludni.

Erre találtam is megoldást, hogy apa ne zuhanyozzon, hanem kádban fürödjön, arra nem kelek fel.

Hiába kértem szép szóval, hiába írtam ki egy papírra a fürdőszobaajtóra, sz@rnak rá!!

Már nagyon idegbeteg vagyok, alig alszok (kb éjféltől 4-g)! Pedig amúgy sose idegeskedek... Tényleg sz@rnak arra amit mondok, húgomat is hiába kértem, hogy fürödjön 8 előtt...

Nem tudom, mit tehetnék??

16/L

2012. febr. 27. 19:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

Te vagy az a lány, aki kb. havonta feltesz egy kérdést, aminek a középpontjában az áll, hogy nem hagyják nyugodtan szarni (már bocs).

1,5 hónapot kibírsz, ha kolis leszel, akkor is fel fogsz riadni zajokra. Idegen helyen hogy pisilsz?

2012. febr. 27. 19:42
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Neked kellett volna a VV5-be bemenni, 14 emberre egy WC, stb...gondold végig!

Amikor megoldást keresünk valamire az nem azt jelenti, hogy egy ember diktálja a feltételeket hanem kompromisszumokat kötnek.

2012. febr. 27. 19:43
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Biztos megköveztek a tanácsomért, de ha máshogy nem megy, nyiss te is rájuk a fürdőben és intim pillanatok közben - ekkor majd megértik a problémádat és feltehetően változtatnak a viselkedésükön.

Nálam bevált - előtte hiába kérdtem szépen, csúnyán a kopogást (igaz én eleve azt sem szeretem, ha rámnyitnak a szobámban épp öltözés vagy egyéb teendőim közben), hát én is úgy cselekedtem, ahogy tőlük láttam. Sikerült, már kopognak. Bár anyukámon még javítani kell kicsit, mert ahogy kopog, már nyit is, de ez legyen a legnagyobb bajom :) apukám viszont tök jól belejött.

2012. febr. 27. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

a fobiád nem gyogyithato... na ez a kijelentés elég nekem. nem is akarsz meggyogyulni. ha aannyira szar lenne akkor mindent megtennél hogy meggyogyulj. orovosilag tényleg nem gyogyithato mert ez pszichés... ehez alternativ gyogyászat kell.

nekem is pokfobiám volt egészen addig amig egyik pasimnak nem barátkoztam meg a madárpokjaival. elkezdtem a kiszáradt börüket fogdosni,a legkisebbtöl a legnagyobbig. mostmár simán megfogok egy igazit is.

minden csak akarat kérdése,de neked ez igy tul kényelmes, sirni azt viszont tudsz ha bepánikolsz...

2012. febr. 27. 19:46
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is voltak fürdőzős problémáim, és azt tapasztaltam, hogy nem mindig értik meg mi zavarja az embert. Nálunk csak 1 fürdő van, az ajtaja mindig nyitva, vagy ha becsuktam mert kádban akartam fürdeni, és zavart hogy lát a család, akkor kopogás nélkül bejöttek nálunk is. Én rászoktam a zuhanyzásra, mert ott a zuhanyfüggöny mögött el tudok bújni. Nálunk is van Wc is a fürdőben, hát akkor is bejön sajnos bárki.

Én azt gondolom csak a családoddal való megbeszéléssel lehet megoldani a dolgokat. A húgok néha nehéz esetek, de mondjuk ha anyukád megérti a problémád, hátha ő is beszélne húgod fejével, hogy próbáljon meg időben fürdeni. Apukáddal már sikerült megbeszélni a dolgot.

Mi csináltunk egy lapot a Wc ajtajára, szabad-foglalt, és azt forgattuk. Bár egy idő után mindenki elfelejtette forgatni.

Csak azt tudom tanácsolni beszéljetek róla. Esetleg úgy hogy mind leültök. És ne támadj, csak mond el, hogy ez a helyzet most mindenkinek fura és kellemetlen, de próbáljátok meg úgy megoldani, hogy mindenkinek jó legyen!

2012. febr. 27. 19:49
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
A kérdés alatt, a kapcsolódó kérdésekben az utolsó: 'Közös fürdő probléma. Most tényleg én reagálom túl...'. Ez a 8 hónappal ezelőtti kérdés kísértetiesen hasonlít néhány eltéréssel.
2012. febr. 27. 19:50
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Én mondtam, ez a csaj folyton ilyen kérdéseket tesz fel. Ha osztozkodni kell a fürdőszobán, az a baj, ha nem kell, de az anyja nem csukja be az ajtót, az a baj...fel kéne nőni.
2012. febr. 27. 20:14
 18/25 anonim ***** válasza:
49%
menj pszichológushoz, és ezt most nagyon komolyan mondom.
2012. febr. 27. 20:22
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

te beszélsz? gondolj arra valakinek sokkal rosszab!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. febr. 27. 20:26
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

az alvásprobléma ellen füldugó, és akkor a húgod fürdése meg apukád zuhanyzása nem fog zavarni éjszaka. Ha wc-n vagy fordítsd rá a kulcsot az ajtóra, abban a 2 percben csak kibírod főleg hogy csukva is tartod az ajtót ha wc-zel... az hogy rá van-e fordulva a kulcs nem hinném h zavarna sőt, elkerülhetnéd a családod figyelmetlenségét.

Szerintem a fürdésüket kicsit túlreagálod, viszont a wc-re benyitogatni valakire tényleg gáz. Arra meg hogy zuhanyzás közben meglátnak vegyél zuhanyfüggönyt a kád köré, és akkor az ajtót is nyitva hagyhatod. Apukád hátha segít beszerelni a függönyt. Üdv.

2012. febr. 27. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!