Ilyen lakótárs titeket is idegesítene? Mit tennétek vele?
Zenéket hallgat egész nap, énekelget, és még nevet is???
Hát ez szörnyű, szerintem húzd karóba. Egy vidám emberrel laksz együtt, jesszus, mekkora sorscsapás is. :D
Örülj, hogy nem lop, nem lomol, nem eszi el a kajád, nem hozza fel a pasijait stb. Na, majd akkor magyarázz.
Ha ennyire nem viseled el a társaságot, lakj egyedül.
Albérletben lakótárs? Esetleg meg kell próbálnod másik lakótárs után nézni, vagy neked máshova költözni. Ha kolesz, másik szobába kérni magad.
Nem mindenkit zavar az ilyen lakótárs, de engem is idegesítene, az biztos.
Valahol igaza van az elsőnek,de téged is megértelek.Engem kifejezetten irritál ha valaki hamisan énekel,főleg úgy,hogy azt hiszi jó hangja van.
Ha én lennék ebben a helyzetben akkor nem zavarna sem a zene,sem a nyivákolása,ha a saját szobájában csinálja.Közös helyiségekben megkérném,hogy inkább köpje a csapba a zeneszövegét,majd kiolvasom,de ne énekeljen..
Mivel nekem is vannak dolgaim,ami esetleg másokat zavarna,így én nem is lakom idegenekkel.
2 éve 3-an laktunk albérletben.Az egyik csaj állandóan énekelt.Bármi zene ment ő énekelte vele. Mi ketten már majd megőrültünk.Volt amikor Iron Maiden számot tettünk fel,de arra is énekelt.Ha nem tudta a szövegét akkor csak lálázott.Kikészített minket.Kértük,könyörögtünk,hogy ne énekeljen,ne dúdoljon,ne lálázzon.De nagy ívben tojt ránk.Mindig azzal jött,hogy ő is kifizeti az albérleti díjat,és joga van rikácsolni..
A szobatársnőm megunta,és azt mondta nekem,hogy amikor a csaj énekel mi kezdjük el jó hangosan verset szavalni.Vagy kezdjük el olvasni Shakespeare darabjait..Ezt tettük. Vett a csaj két mikrofont,és amikor a másik csaj énekelni kezdett,gyorsan bedugta a mikrofont,és mindketten elkezdtük szavalni a darabot.Kezdtük Rómeó és Júliával,majd jött a Hamlet,és így tovább.A csaj először meglepődött,majd rákontrázott,majd idegesítette,a végén sírt..A vége az lett,hogy elszavaltuk Shakespeare legtöbb művét mire a csaj elköltözött.
Találj ki te is valamit amivel tudod idegesíteni a szobatársadat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!