Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket ez nem idegesítene?

Titeket ez nem idegesítene?

Figyelt kérdés

szóval van egy osztálytársam,akivel elég jó barátnők vagyunk

viszont ő az a stréber fajta,aki állandóan tanul,még azt is,amit nem kellene,és senkinek nem meri megmondani a véleményét...én meg ennek pont az ellentéte vagyok: nagyszájú,makacs,nem izgatnak a szabályok,a suliban is csak azt tanulom meg,ami tényleg érdekes,és úgy gondolom,szükségem lesz rá az életben

szóval nem vagyok segghülye,de azért korántsem vagyok kitűnő tanuló....inkább azt mondanám,én nem könyvekből tanulok,nekem józan paraszti eszem van

és szóval az a lényeg,hogy ebből szoktam lenni veszekedések,hogy pl udvari szünetről mentünk volna fel,és k.rva hideg volt,ezért mondtam a barátnőmnek,hogy lógjunk fel az 5.esekkel,úgy is ők a kicsik,ők mennek leghamarabb...erre úgy nézett rám,mintha megint azt mondtam volna,hogy szökjünk el mert nyitva van a kapu...mondjuk a szökéseset csak viccből szoktam mondani. de elkezdett ott mentegetőzni,hogy jajj,de nem szabad,meg izé... és annyira idegesít,hogy mindentől fosik basszus,úúúú,fellógunk a kicsikkel,mi lesz most?

meg a másik,hogy mindenhová követ...szóval ma is megyek ki wc-re,látom,jön utánam,és mondja hogy elkísér...mondom nem kell,köszi,egyedül is elintézem...erre megyek tovább,még mindig jön utánam,és azt mondja -Neeem,inkább veled megyek,hogy n keljen itt maradnom egyedül! és már nem akartam lecseszni,hogy basszus,hadd menjek már el egyedül a budira,ezért csak annyit mondtam,hogy oké,akkor inkább kibirom...erre rájött,hogy nem akarom,hogy kísérgessen és visszament

de azért ez annyira tud idegesíteni,hogy még a wcre se enged ki egyedül...

és csodálkozik,hogy az osztályba kiközösítik meg kibeszélik a többiek,amikor sose megy oda hozzájuk...és mondom neki,hogy menjünk oda,és mindig kifogásokat keres,hogy jajj,xy-ék megint be fognak szólni!!!

és akkor mivan??

alsóba engem is kiközösítettek,mégis oda tudtam menni barátkozni,nem egykettőre lettem az osztály egyik középpontja

és én segíteni akarok neki,hogy erre a 2 évre legalább illeszkedjen be az osztályba,de hogy,hogyha fél odamenni az osztályhoz?

tudom,hogy ez így bunkón hangzik,de már kezd idegesíteni

főleg azért is,mert már unalmas egyfolytában vele lenni,és barátkoznék a többiekkel is,de ha vele nincs ott senki,mégse hagyhatom csak ott

hogy vegyem rá,hogy nyisson a többiek felé??

13l

2011. nov. 25. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Jó tapló vagy basszus! Ilyen a csaj, mit kell izzélni? Nem változtathatod meg, max. annyit tehetsz hogy leülsz vele beszélni, hogy szerinted nyitnia kéne a többiek felé. Ha meg zavar hogy veled van akkor nem is vagy a barátja. Nem lebasznod kéne hanem egy kicsit bátorítani, jó hogy fél a többi osztálytárshoz odamenni mikor ilyenen vesztek össze hogy felmenjetek-e vagy sem. Ha nem akar felmenni, akkor felmész egyedül, max. majd megy utánad és megtanulja hogy nem lesz semmi baj. Nyilván azért kísér el mindig mert nincs más akivel lehetne, de ezekkel a beszólásokkal csak azt éred el hogy szomorú legyen és még jobban tartson a többi embertől. Ha legközelebb oda akarsz menni a többi o-társhoz és ő nem akar, mert "be fognak szólni" akkor mondd neki hogy majd te megvéded ha ez lesz.
2011. nov. 25. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

te nem vagy az osztály középpontja, hisz írtad hogy egyfolytában vele vagy

és szerintem jól teszi, hogy nem megy olyanokhoz akik csak beszólnának neki, elég megalázó lehet neki

talán mondd neki ha beszólnak akkor én megvédelek, és lehet hogy bátrabb lesz

2011. nov. 25. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha még így sem akar menni akkor hagyd ott, majd megy utánad, ha nem akkor majd el lesz egyedül, nem állapot hogy egy ember miatt nem barátkozol a többiekkel. /Még mindig első voltam csak ez lemaradt!/
2011. nov. 25. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:

igen b@zdmeg,tapló vagyok,mert k.rvára idegesít,hogy csak tőlem függ...

16:05 (mármint a második) te már csak tudod basszus...úgy értettem,hogy mindig vele vagyok,amikor ott van,de ha épp beteg,vagy mondjuk nincs suliban,akkor tudok odamenni a többiekhez is...ettől még jóba lehetek a többiekkel,hogy a nap nagy részét vele töltöm te észlény...

amúgy első,csakhogy felvilágosítsalak,amikor összevesztünk,nem azon volt a lényeg,hogy nem jött fel velem,hanem azon,hogy MINDIG ezt csinálja,bármit mondok neki,fél,merthogy azt nem szabad,és mi lesz most,te jó isten,nem azt csinálja,amit a tanárnénik és tanárbácsik elvárnak tőle,júúúúj!

de jólvan,akkor megyek a többiekhez és őt meg otthagyom,de akkor ne itt sírj,hogy milyen tapló vagyok...

2011. nov. 25. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

na ilyenek ezek a mai taknyok mint te

anyád helyébe két akkorát le kevernék a stílusod miatt

2011. nov. 25. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Első vagyok!

B*zd meg, leírtam hogy mit kellene tenned, de ha nem tetszik pontozz le nyugodtan, akkor is hasznos választ írtam. Az utolsónak igaza van, két hatalmas pofon járna neked a stílusodért. És amúgy nem tudom ki hogy van vele, de ha valaki a BARÁTNŐM akkor én nem mondok rá olyat hogy idegesít. Ha annyira idegesít mond meg a szemébe, ne csak azért legyél vele mert "jaaj szegény ne legyen már egyedül". Leírtam a megoldást, a második is, te mag csak bunkózol, gratulálok. Az ilyenekből lesznek a r*bancok. /Amúgy szabad vélemény nyilvánítás van, nem tudom mit kapod fel a vizet. Ja és ha te olyan stílusban válaszolsz nekem, mikor segíteni próbálok, akkor én is ilyen leszek veled ;)/

2011. nov. 25. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
halihó.énis 13l vagyok,énis hasonló gondolkodású vagyok mint te,de ez azért tényleg taplóság..úgyértem..ha tényleg nem akarod,hogy veled legyen,akkor mond meg neki,legalábbis érzékeltesd vele. + nem kell bejelentened neki,ha odamész valakihez,csak menj oda dumálni/hülyülni stb,majd rájön,hogy te nem vagy hozzákötve,és neked kell a társaság is,nem csak ő.
2011. nov. 25. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok tolerancia szorult beléd, az biztos. Ugyanúgy, ahogy ő sem tud kibújni a bőréből, Te sem tudsz. Képzeld magad bele a szituba. Te tudnál úgy viselkedni, ahogy ő ? Bizonyára nem, vagy csak nagy akarással, ami már nem Te lennél. Vagy elfogadod így, vagy tovább lépsz.

Kényszerrel nem tud senki változni, csak önmagától és ha itt van az ideje.

2011. nov. 25. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szép barátnő vagy mondhatom! Te nem vagy ennek a lánynak a barátnője hogyha téged idegesít a jelenléte! Hogyha szeretnéd a barátnődet, akkor szeretnél vele együtt lenni, nem bánnád hogy ő veled szeretné töltené az idejét a suliban! Miért akarod őt megváltoztatni? Ő ilyen és kész! Ha meg nem tetszik, akkor ne barátkozz vele! Megváltoztatni úgy se tudod, mert ő eleve egy ilyen csendes alkat! Egyáltalán nem érdemel meg egy ilyen szemét barátnőt, mint te!
2011. nov. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!