Téged is idegesítene ez otthon?
Figyelt kérdés
Ha valaki a családodból állandóan a konyhában ülne,és azt nézné,hogy te mit csinálsz,mindenbe beledumálna,mert más dolga nincs.2012. febr. 5. 14:48
1/5 anonim válasza:
Nem. Ugyanis rögtön adok valami dolgot annak, aki esetleg bánul. Onnantól kezdve nem unatkozik.
2/5 anonim válasza:
Borzasztóan, anyám is ezt szokta csinálni, mindenbe beleszól, miért úgy pakolok be a mosogatógépbe, miért úgy törlöm le a konyha pultot, miért úgy keverem a kaját, stb....
3/5 anonim válasza:
Apám is ott üldögél, főleg ha iszik. Se enni, se pisilni nem mentünk ki órákon át, de ha ott ül napokig, muszáj volt. Szörnyen idegesítő volt, igen. Szerencsére elköltöztem.
4/5 anonim válasza:
Még szép... Sajnos nálunk elég gyakori, csak apám szokott kiidegelni, és természetesen a szoba ajtót nem csukhatjuk be.
5/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezitek meg: Segítenél? Ez az egy szó csodákra képes. Vagy elhúz a picsuba, vagy valóban segít. Mindkettővel jobban jártok. Én így szereltem le a szomszédot az ablakából, anyámat, sőt, anyósomat is. e Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!