Téged is idegesítene ez?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel egy albréletben lakunk,hallgatózik,mikor telefonálok,és aztán kérdi hogy miről beszéltem telefonon az illetővel,de úgy gondolom,nem tartozik rá minden.Meg is mondtam neki,hogy mit kiváncsiskodik annyit,erre felháborodott.Gyakaran csinálja azt,hogy odajön hozzám,és nézi,kivel,miről chatelek,milyen oldalakat nézek...2011. dec. 18. 18:54
1/10 anonim válasza:
Igen idegesítene, de vannak ilyen kíváncsi emberek.
2/10 anonim válasza:
Engem már az is idegesít, ha anyukám csinálja ezt.
3/10 anonim válasza:
ajj de még hogy!idegesítenek engemet is az ilyenek.te dolgod.
4/10 anonim válasza:
másodiknak:velem is anya
harmadik vagyok.
5/10 anonim válasza:
Legközelebb ha odajön gépezés közben, vagy ha kérdezősködik építsd le annyival: Bocsi, magánügy.
6/10 anonim válasza:
csináld te is ugyan ezt és ha mondja hogy jajj ne csináld már szépen megmondod neki hogy ő ugyanazt csinálja
7/10 anonim válasza:
Én kiakadok tőle. Mit kell turkálni a magánügyeimben? Egyedül, az ÉN dolgom, fogja vissza magát még ha lakótársa is vagyunk és ha egy kíváncsi ember is! Tartsa tiszteletben a magánéletem!
8/10 anonim válasza:
Vagy nincs szegénynek saját élete és a tiedre kiváncsi,vagy féltékeny rád,lehet pasi ügy.
9/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy neki nincs saját élete
2011. dec. 19. 06:57
10/10 anonim válasza:
Kicsit durva megoldás, de hatásos lenne, ha chatelés közben odamegy nézni kivel miről beszélsz, akkor az épp aktuális mondatod befejezése után írnád az illetőnek, hogy majd később folytatjuk ezt a témát, most jött a lakótársam, ő is olvassa miről beszélünk...És amíg ott van a lakótársad, addig a chatpartnerednek elemezheted szépen beszélgetés szintjén, ezeket a rossz szokásait az albitársadnak. A lány pedig ebből már csak megérti, hogy ezt csak nem kéne. Telefonbeszélgetésre pedig mikor rákérdez, mondhatod, hogy épp erről. Hogy majd biztos kérdezed mikor lerakom, hogy miről beszéltem.
Ha ezek után sem változtat, akkor reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!