Mikor engedték meg, hogy barátoddal együtt aludjatok? :O 16/L
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barátommal 11 hónapja együtt vagyunk és még mindig nem engedik... :/ és már kb. úgy érzem, hogy soha nem fogják...2012. febr. 26. 14:44
41/53 A kérdező kommentje:
egy két "értelmes" válaszolónak üzenném..., hogy nem egy olyan lány vagyok aki állandóan bulizni jár ment nem járok! Olaszul majdnem folyékonyan beszélek, 2 tan nyelvű gimnáziumba járok :) nem vagyok szar tanuló, és nem is egy kis ribanc vagyok..1. barátom és szüleim is ismerik és szerintem tizenéves korban azért nem kevés az a 11 hónap :)
2012. febr. 26. 20:36
42/53 anonim válasza:
Nézd meg, ugyanaz a tagoltság, ugyan az a fogalmazásmód :)
43/53 anonim válasza:
Kérdező drága, mi engednénk, látod (kivéve azt a nlhány hibbantat, akik jönnek a középkori elveikkel), de a szüleid másképp vélekednek. Próbálj meg velük, elsősorban anyával őszintén beszélgetni erről, akármilyen kínos is lesz eleinte. Szex, védekezés, felelősségtudat. Biztosítsd, hogy okosan fogsz viselkedni, és viselkedj is úgy. (Erősen javaslom, hogy véletlen se engedd a srácnak, h pl. csak egy másodpercre betegye gumi nélkül, ez nagyon divat lett a buta fiúk közt, de veszélyes üzem). Szóval védekezz megfelelően a szabályok szerint. A szüleid lássák, hogy megbízható vagy. Ha az ottalvással van bajuk (idegent kerülgetni reggelente nem akarnak), akkor ezt el kell fogadnod és tiszteletben tartanod. Esetleg aludj te a srácnál, ha azt megengedik.
44/53 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm, anyával beszéltünk erről, úgy hogy barátom is itt volt és annyit mondott h hagy ne keljen elmondani a védekezést..(mert tudja h tudjuk)
2012. febr. 26. 20:44
45/53 anonim válasza:
na most akkor engedte, hogy együtt aludjatok vagy csak a szexet engedte?
46/53 anonim válasza:
És a neo-ortodoxok ismét jöttek nullapontozni, ez már hihetetlen.
47/53 anonim válasza:
Mindenesetre aki elhiszi, egy 16 meg egy 18 éves fiatal között szex nélkül egy TIZENEGY HÓNAPJA TARTÓ kapcsolat kiegyensúlyozottan működik hosszú távon, az téved.
48/53 A kérdező kommentje:
szilveszterkor nem engedte hogy együtt aludjuk, de nem rég mondta ezt a védekezős cuccot:) amikor egyszer dumáltunk vele..szval szerintem tudja, hogy mi van :) mert nem a falvédőről jött le.. :)
2012. febr. 26. 20:49
49/53 anonim válasza:
hát ha tudja, hogy szexeltek akkor nem teljesen mindegy neki, hogy együtt is alszotok, legalább nem az út mellett oldanátok meg a dolgot hanem otthon
50/53 anonim válasza:
Jézusom, srácok, azt sem tudom melyik válaszíróról - válaszról - beszéltek. Új ember vagyok, olyannyira, hogy csak néhány véleménybe olvastam bele.
20:23-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!