Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor engedték meg, hogy...

Mikor engedték meg, hogy barátoddal együtt aludjatok? :O 16/L

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barátommal 11 hónapja együtt vagyunk és még mindig nem engedik... :/ és már kb. úgy érzem, hogy soha nem fogják...
2012. febr. 26. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
83%
Huh, akkor néhány itt válaszoló szerint én mekkora egy erkölcsi nulla lehetek, mert édesanyám 15 évesen 1 (!) hónap járás után megengedte, hogy együtt aludjak a barátommal. Fél évre rá (én akkor 16 évesen) vesztettük el a szüzességünket egymással, azóta is egy ágyban alszunk, immáron 5 éve, jegyesként. Nem lettem romlott erkölcsű liba, nincs káros szenvedélyem, mindig kitűnő tanuló voltam, most orvostanhallgató vagyok. Áldom a sorsot, hogy édesanyám normálisan nevelt, nem túlzón (értendő itt a túl engedő, és a begyöpösödött viselkedés is). Baromira nem attól lesz valaki erkölcsös és jól nevelt, hogy nem alszik együtt a barátjával. Egyszerűen jó a másik mellett ébredni, látni kócosan.
2012. febr. 26. 17:32
 32/53 anonim ***** válasza:
74%

annyira bírom ezeket az általánosításokat: "mert a 16 évesek mind hülye kis ku.rvák, a bokorban f.aszt szopnak és dicsekszeenk is vele" én még egy ilyet se láttam persze biztos van...

16 évesen szerintem egészséges normális ha a fiatalok együtt járnak, felfedezik egymás testét és a szexet, persze SZIGORÚAN a legbiztosabb védekezési módszerek mellett, a nemkívánt terhességet és a nemi betegségeket elkerülendő.

mindenki a régi időkkel jön, hogy házasságig nem volt szex meg hasonlók. csak hogy akkor már 18-20 évesen vénlánynak számított, aki nem ment férjhez. Nagymamám 19 évesen adott életet, őt meg 17 évesen szülte az anyukája, és azokban az időkben bizony ez volt a természetes. Ma már mások a szokások, a nők is gimnáziumba és fősikolára mennek, így kitolódik a házasság-szülés téma, de szex attól még van... és szerintem ez természetes. Ismétlem, a legbiztosabb védekezési módszerekkel! Inkább erre kellene tanítani a gyerekeiteket (hogy használjanak gumit, tablettát), nem pedig az önmegtartóztatásra, meg a "legyen benne annyi tartás, hogy nem teszi szét a lábát" maszlagra.

2012. febr. 26. 17:46
 33/53 anonim ***** válasza:
72%
Ez a neo ortodox anyuka úgy látom visszajár lepontozni :D ahhoz képest hogy az előző oldalon leköszönt XD (előző válaszoló voltam).
2012. febr. 26. 18:04
 34/53 anonim ***** válasza:
38%

Aki még itt van az válaszolhatna nekem a 20-ast írtam én és nullára lepontoztatok, miért?

Én csak annyit akartam közölni , hogy nem engedem a 16 éves lányomnak, hogy a fiúnál aludjon, a fiú se aludhat nálunk csak pár hónap után amikor már megismerték egymást és mi is. Azt viszont nem fogom engedni, hogy a lányom járjon a fiúhoz udvarolni.

A kérdező esetében mivel már 11 hónapja járnak így megengedném, hogy együtt aludjanak de csak nálunk.

2012. febr. 26. 18:09
 35/53 anonim ***** válasza:
81%

18 évesen

19L

2012. febr. 26. 18:54
 36/53 anonim ***** válasza:
78%

16 évesen, akkor jöttünk össze (ő 22 volt), pár hónap után együtt aludtunk.

Nálunk nem volt engedély kérés, mivel apám tudta, hogy felelősségteljes vagyok. Azóta is együtt vagyunk.

22/L

2012. febr. 26. 18:55
 37/53 anonim ***** válasza:
28%
20 éves korom után, hozzátéve, hogy eljegyzés után. Természetesen már előtte is volt szexualitás a kapcsolatunkban.
2012. febr. 26. 19:41
 38/53 anonim ***** válasza:
76%

Tizenhat éves és tizenhat éves között óriási különbségek vannak. Van olyan aki ennyi idős korára három nyelven beszél középszinten, hegedűn játszik, balettozni jár és önkéntes az állatmenhelyen. Aztán van olyan aki otthon WOW-ozik. Igen, szélsőséges voltam.

A legtöbb ember nem veszi észre, hogy nem kor szerint, hanem egyénenként kéne ítélni. Éppen ezért, feltételezve, hogy a szüleid ismernek a legjobban, talán nem kéne kétségbe vonni a döntésüket. A legjobb, amit tehetsz, hogy megmutatod, vagy már elég érett ahhoz, hogy együtt aludhassatok.

Ugyanakkor nem értem, hogy az együtt alvásról miért asszociálnak a legtöbben a szexre. Fiatalok? Igen. Működnek a hormonjaik? Az lenne a szomorú, ha nem így lenne.

Viszont, és itt most főleg a válaszolóknak szól a dolog, szülőként bíznunk kéne annyira magunkban, hogy a gyerekünk jól dönt abban a bizonyos helyzetben. Szexelni ugyebár nem csak ágyban, párnák között lehet. Kérdező, nem tanácsolom, hogy ezt a szülőknek megemlítsd, mert elég felháborítónak találnám a saját gyerekem szájából.

Ismerjék meg a srácot, ha hajthatatlanok, valószínűleg valami olyat látnak, amit te nem.

Bízz a saját szüleidben annyira, hogy tudják mi a legjobb neked.

2012. febr. 26. 20:23
 39/53 anonim ***** válasza:
Nahát, egy kicsit mintha megváltozott volna a szemléleted...
2012. febr. 26. 20:33
 40/53 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem ugyanaz a csaj volt mint a neo-ortodox, attól még hogy 80%-os ő is... ha meg mégis akkor szégyellje magát :D
2012. febr. 26. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!