Mikor engedték meg, hogy barátoddal együtt aludjatok? :O 16/L
"Nincs helye annak, hogy egy 16 éves lány egy fiú/férfi ágyában aludjon."
Írtad, hogy nem a szexről szól, de ha egy 16 éves lány lefekszik egy férfival, akkor mégis mivel rosszabb az, ha együtt alszanak?
Félig-meddig egyet értek a válaszoddal, de azért ezek nagyon erős kijelentések.
Te nem vágytál rá, hogy a szerelmed mellett ébredj? Reggel megöleld, megcsókold, gyönyörködj benne, amíg alszik? Mivel már alszotok együtt, tudhatod milyen jó érzés. Ráadásul együtt is maradtatok. Biztosan nem változtatott volna a kapcsolatotokban rossz irányba, ha hamarabb is együtt alszotok.
Igazából ezzel az egésszel nem azt mondom, hogy támogatom ezeket az együtt alvásokat, mert nem érdekel más mit csinál a párjával, de nem kellene ilyen súlyos dolgokat mondani.
Különben nem tudom, miért akarod megmondani a tiniknek, hogy mit csináljanak. A te erkölcsi normáid szerint éltél, egészségedre. Én meg úgy élek, ahogy én akarok.
Nem hiszem, hogy az, hogy 16. szülinapomkor először aludhattam a barátommal, akkora bán lenne. Sokkal jobb így, mintha péntek este haza kéne mennie a 9 órás busszal, ami errefelé életveszélyes, illetve másnap reggel korán találkozzunk... Most ennek így mi értelme lenne? Főleg, hogy 2 órára lakunk egymástól...
Na de hát te tudod. Én elfogadom a véleményedet, szerintem tegyél így te is, és fogadd el mások véleményét. Vulgárisan szólva, nem te sz@rtad a spanyol viaszt, ne legyen ekkora arcod arra, hogy te nem aludtál együtt a barátoddal 16 évesen.
Egészségedre!
22-ezek nem súlyos dolgok, egyszerűen egy érett ember, egy erkölcsileg jól nevelt lány nem akar más ágyában ébredni.
Én tisztában voltam ezzel, volt tartásom. Nem mondom, hogy nem vágytam rá, de itt is inkább arra vágytam, hogy nagyobb legyek érjek, érjen a kapcsolatunk meg arra, hogy valóban értékes legyen az együtt alvás. Ne két tini között levő románc része legyek.
Sajnos legtöbb tini számára arról szól, hogy milyen jó elmondani majd a barátnőnek, vagy milyen jó a barátnőknek, hogy ők együtt aludhatnak, ők meg miért nem?!
Na ez az ami engem sosem érdekelt. És a páromat se. A páromnak is voltak akciói, de megmondtam, vagy elfogadja vagy elmentem...nagyon jól tudta az elveimet, hogy 16-17 évesen nem fogok vele együtt aludni, nem fogok lefeküdni vele. Persze a szülei előtt is szégyelltem volna...
A párom húga most pont 16 éves, de érdekes módon nincsenek ilyen igényei...sőt!
Mégis ép egészséges, értelmes lány, aki többre fogja vinni és stabilabb kapcsolatai lesznek, mint bárkinek aki itt lepontozgat.
Engem nem érdekel a toplista, szóval lehetek zéróban. Aki meg lepontoz az csak érez valami kis sebet, igazságot a mondandómban, persze tudjuk, az igazság fáj...
23 Te se sz.rtál spanyol viaszt, úgyhogy ne oszd az észt nekem! Köszi.
Másrészt meg elmondtam a véleményemet, ez egy olyan dolog, aki nem akar úgysem e szerint fog élni, most nem váltom meg itt fórumon keresztül a világot.
Látom valami Neked is csípi a szemedet :)
Egyébként nem csak légből kapom az elveimet és megalapozottak amiket mondok. Végül is engem nagyon nem érdekel, hogy a Kérdező, hol alszik, hol nem 16 évesen, lelke rajta.
Te nagyon h*lye vagy, már ne is haragudj!
Most te komolyan azt hiszed, hogy a tinik azzal menőznek, hogy ők együtt aludnak a pasijukkal? Nagyon el vagy tévedve! Mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, térj vissza a Földre, ne a képzeletbeli, romlott erkölcsös világban élj...
Minden rossz, csak te vagy egy jól nevelt nő. Gratulálok!! Na, így kell nevetségessé tenni magadat.. :D
(Zárójelben megjegyezném, hogy az ismerettségi körömben SENKI sem dicsekszik azzal, hogy együtt alszik a barátjával. Nem tudom, te hol élsz, de tényleg térj vissza a Földre.)
nekem csak az csípi a szememet, hogy mennyire fellengzős és bunkó vagy. Illetve, hogy te vagy a tökéletes, és minden tini egy erkölcsi nulla.
Szerintem neked csípi valami nagyon a szemedet, amiért utálod az összes tinit.. Hmm, csak nem egy gyerekkori trauma?...
még az én erkölcsöm romlott:D
Nem minden tini dicsekszik, de hallgasd meg miről beszélgetnek a csajok egymás között. Mindegy én abbahagytam többet nem nézek vissza legyetek boldogok, hülyéké a világ:D
még egy: nem minden tini erkölcsi nulla, de akiben 16 évesen csak annyi tartás van, hogy férfiak ágyában alszik, az az :) mindegy, legyetek boldogok
::D
Minden bizonnyal én nagyon éretlen, erkölcstelen, rossz és még kitudja milyen szajha voltam, mert 15 évesen a 2. évfordulónkon aludtam először együtt a párommal. A hab a tortán, hogy senkinek még csak meg sem említettem, nem hogy dicsekedtem vele.
Ja, és csak megjegyzem, teljesen normális ember lettem, nem ugráltam minden jött-ment ágyába és idén ünnepeljük az 5. évfordulónkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!