Mikor engedték meg, hogy barátoddal együtt aludjatok? :O 16/L
Én is 16 vagyok, de már a 2. randin együtt aludhattunk. Bár hozzáteszem, hogy együtt mentünk egy házibuliba szilveszterkor, és nem tudtam volna hazajönni, taxi meg nagyon drága lett volna.
Azóta minden hétvégén együtt alszunk, és még le sem feküdtünk :)
Szüleim szerencsére nem olyan begyepesedettek, hogy azt higgyék, hogy csak éjjel lehet szexelni...
16/L
Nekem is az esküvő után, ami 33 évesen volt. Most 35 vagyok. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem volt szex korábban. Saját lakásban éltem, ott azt csináltam, amit akartam. De amikor anyukáméknál voltunk és ott aludtunk, tiszteletben tartottuk, hogy ők ezt ellenzik, és külön szobában aludtunk.
Nyilván nem volt értelme, és ezt ők is pontosan tudták, de ha egyszer ilyen a felfogásuk, hát ilyen. Én nem szólok bele, ők hogy gondolkoznak, cserébe a saját lakásomban úgy élek, ahogy akarok.
Miért akar minden 16 éves felnőttet játszani?
Nem hiszem el, hogy itt a 16 éveseknek ez a legfontosabb dolguk kellene legyen és nem gondolom, hogy egy 16 éves erre kéne vágyjon.
Nem azért beszélek így mert nekem 16 évesen nem volt, sőt még ma is tart az a kapcsolatom, de mi nem is akartunk együtt aludni. Tudtuk, hogy nincs ott a helye, és nekem lány létemre volt annyi tartásom, hogy nem is mentem volna akkor se ha hívnak, akkor se ha adott az idő és a hely... Nincs helye annak, hogy egy 16 éves lány egy fiú/férfi ágyában aludjon. Aztán ha szakítanak jön a következő, aztán a következő...18-20 éves korukra meg már túl vannak néhány "ágyon". Ami elég sajnálatos.
Én nőként, anyaként sem tartanám sokra a fiamnak azokat a barátnőit, akik ekkora korban aludni jönnének a lakásomba, bár bízni fogok annyira a gyerekemben, hogy nem is választ ilyen párt magának.
Tiszteld már egy kicsit jobban magad annál, hogy 16 évesen ezt csinálod.
11 hónapja együtt vagytok, de akkor is CSAK 16 éves vagy!!!
Most úgy érzed soha nem fogják, aztán eljön az idő. És akkor fogod tudni értékelni. Mi olyan 18 körül aludtunk együtt először, nem azért mert csak akkor lett volna alkalom, de azért tudtuk, hogy két gyereknek nem feltétlenül kell együtt aludni...
Most huszonakárhány évesen látom, hogy mire volt jó, látom, hogy miért volt ez fontos. Sosem bántuk meg.
Szóval nekem nem engedték meg, sosem kértem engedélyt, hogy együtt aludjunk, már felnőtt voltam amikor eldöntöttem, hogy a páromnál alszom, nem kellett az engedélyük.
A gyerekemnek én sem engedném meg, sőt, olyan elvekkel nevelném, hogy ne is akarjon más ágyában kikötni.
Én mai napig sem alszom a pároméknál (a szüli házban) nem akarok anyós-apóssal a reggeli előtt a fürdőben ütközni, vagy pizsamáson a folyóson...
Nem kell erőltetni, egyáltalán, 2-3 év s eljön az idő...Anyukádék csak jót akarnak és később meg(be)látod ezt!!
12-es látom te is megértetted a lényeget.
Itt nem csak a szexről van szó.
Egyébként nem zavar ha lepontoztok, ez sem engem minősít:)
Hanem miről van szó? Erkölcsi kérdés? Miért ne aludhatnánk együtt? A barátnőimmel is együtt alszok, egy pasi nem másabb! Jó reggel a szerelmem mellett ébredni.
A szüleim-előtt-pizsiben-pasi dolog nálunk tárgytalan, mivel az emeleten csak az én szobám meg a 2. fürdőszoba van.
De hát ez van, a szüleim rendesek. Amúgy ő a 2. barátom, akivel együtt alszok, nem pedig a 30., mint ahogy Te gondolnád. ;)
az első barátommal 17 évesen jöttem össze és anyuéknak nagyon nem tetszett mikor ott aludtam néhányszor a három év alatt amíg együtt voltunk
a következő komolyabb kapcsolatom 22 évesen kezdődött és itt már nagyon nem tudtak beleszólni meg persze nem is akartak hisz a fiú azonnal elnyerte a tetszésüket
A lányomnak én sem fogom engedni, hogy 16 évesen a fiúnál aludjon, de a kis srác se aludhat nálunk egy jó pár hónapig. Utána jöhet, mert a lányomat nem fogom elengedni "udvarolni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!