Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, vissza...

Nem tudom mit tegyek, vissza a régi életemhez, vagy várjak hátha bejön ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban szétmentünk a férjemmel, nem volt rossz a házasságunk, de azért voltak godok, mint pl az hogy nem foglalkozott a gyerekekkel, nem jártunk soha sehova stb. Januárban lett egy kapcsolatom, szép volt jó volt, mondhatni tökéletes, de ma már ez nem igaz. Nem tudom miért, de a párom türelmetlen, stb, és mind az amiér kiléptem a házasságomból kezd ebben a kapcsolatban is visszajönni, de a házasságomban valahogy más volt kettőnk között a kötelék. A nagy szerelem az elején lehet hogy elvette az eszem. A férjem nem akar elválni holott van valakije, és én meg időnkét azon gondolkozom, hogy megbántam ezt az egészet, viszont tudom, hogy amíg ő nem látja be hogy hol is hibázott sztem a kapcsolatunkban addig ugyanolyan lenne minden mint régen. Nem tudom h a jelenlegi kapcsolatom még menthető-e de azt sem, hogy akarom-e. Viszot érzésem szerint a férjem még mindíg szeretne velem lenni, de túl büszket h ezt megmondja, és ha én sírom maam vissza akkor az lesz ami régen volt. Ntm tudom mit tegyek.
2009. jún. 6. 20:01
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Jó látni mások véleményét még akkor is ha az nem mindíg az amit az ember hallani szeretne, de érdemes elgondolkodni rajta.
2009. jún. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!