Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, vissza...

Nem tudom mit tegyek, vissza a régi életemhez, vagy várjak hátha bejön ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban szétmentünk a férjemmel, nem volt rossz a házasságunk, de azért voltak godok, mint pl az hogy nem foglalkozott a gyerekekkel, nem jártunk soha sehova stb. Januárban lett egy kapcsolatom, szép volt jó volt, mondhatni tökéletes, de ma már ez nem igaz. Nem tudom miért, de a párom türelmetlen, stb, és mind az amiér kiléptem a házasságomból kezd ebben a kapcsolatban is visszajönni, de a házasságomban valahogy más volt kettőnk között a kötelék. A nagy szerelem az elején lehet hogy elvette az eszem. A férjem nem akar elválni holott van valakije, és én meg időnkét azon gondolkozom, hogy megbántam ezt az egészet, viszont tudom, hogy amíg ő nem látja be hogy hol is hibázott sztem a kapcsolatunkban addig ugyanolyan lenne minden mint régen. Nem tudom h a jelenlegi kapcsolatom még menthető-e de azt sem, hogy akarom-e. Viszot érzésem szerint a férjem még mindíg szeretne velem lenni, de túl büszket h ezt megmondja, és ha én sírom maam vissza akkor az lesz ami régen volt. Ntm tudom mit tegyek.
2009. jún. 6. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szerintem is, az nem perspektiva, hogy megváltozik, ígérget... ha fontosak a haverok, ezt el lehet fogadni részedről, de akkor egyezkedni kell, ha akar téged és a gyerekeket akkor igen is néha menjen el veletek, vagy hogy csak 2-3 naponta van haveroknál, ha ő is akarja fogtok tudni kompromisszumot kötni... de az is jó kérdés, feltetted már magatoknak, hogy ez mért alakult így ki???

lehet úgy érzi ő nem tud mit kezdeni a gyerekkel, mert valahogy mindig csak te foglalkoztál velük... lehet kell neki kis segítség a gyerekekhez közeledni, nem azt mondom hogy te voltál hibás, hisz ő ezt magától is indítványozhatná... csak van hogy a nem vesszük észre mi a gond és úgy oldja meg, hogy másfelé megy...

de ha közösen rájöttök, és közösen akarjátok, találtok közös utat is...

ezt próbáljátok meg, de sajnos ha valaki makacskodik, az egyedül marad, hisz egy kapcsolat két emberből áll... de most már a gyerekek érdekei is fontosak, valahogy az apjukkal szorosabbra kéne kötni a köteléket...

Sok szerencsét

2009. jún. 6. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a ferjed nem iszik, nem agressziv, nem bant benneteket szavakkal sem, nem vagy a rabszolgaja, dolgos es leadja neked a fizeteset, nem veri el a penzet akkor megiscsak jobb lenne ujbol egyutt elnetek, nem?

Szervezzel programokat, focizzatok, menjetek uszodaba, kirandulni...stb. mindig egyutt! 1 nap lemehet a barataihoz is es neked is legyen 1 napod amikor elmehetsz a baratnoiddel beszelgetni, akkor apa legyen a gyerekekkel!

Te se legyel buszke, hivd fel es mondd hogy visszamentek hozza!

2009. jún. 6. 21:01
 13/21 A kérdező kommentje:
a 22-es csapdája... amiet az elöbb leírtál, az a jelelegi páromra jellemző. A férjemmel közös szla-n voltunk. Abból ami régen volt vele biztosan nem kérek, de mi van ha egváltozott? Az utóbbi időben normálisnak tűnik, nem csüng folyton a közértben , legalábbi ezt hallom a haverjaitól. Lehet hogy én is hibás voltam (sőt biztosan) hogy így alakullt köztünk a dolog, de azt hiszem hogy ő azon kívül, hogy rendetlenség van, és foglalkozom a kutyámmal azon kívül nem tudott mit felhozni "ellenem". De két kicsi mellett ember legyen a talpán aki tip-top háztartást vezet. És a kutyázás meg a hobbim. Amikor elmentem kiállításra nem is ő vigyázott a gyerekere sosem sosem volt kettesben a gyerekeivel fél óránál többet. Áh egyre tanácstalanabb vagyok nem lettem okosabb:-), viszont köszönöm, h válaszoltok, ez most jól esik.
2009. jún. 6. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit írsz,abból úgy tűnik,hogy a házasságod jobb volt,mint a mostani kapcsolatod.

Gondolkozz el azon,hogy ebben a kapcsolatban mi jön vissza abból,ami miatt kiléptél a házasságodból? Miben lehetsz Te is hibás,ha ugyanaz a probléma mindkét férfinél? Gondolj a gyerekeidre is,mert ha neked olyan sok kompromisszumot kell kötnöd,aligha jó apja a gyerekeidnek.

Azok alapján,amit leírtál kilépnék ebből a kapcsolatból,akkor is,ha a férjeddel nem találtok megoldást.Úgy nem lehet hosszútávon együttélni,hogy az egyik fél mindig enged.

Az,hogy a férjed nem akar válni,ad némi reményt.Nem kell visszasírnod magad,de beszélgessetek el,a gyerekeid érdekében is.Megkérdezheted,hogy miért nem foglalkozott a gyerekekkel,stb.Nem vitatkozni,hanem érvelni kell.És ha Te is hibáztál valamiben,valld be őszintén.Ha pedig valamiben neki van igaza,ismerd be.

És még valami: nem kell feltétlenül másik kapcsolatot keresni,egyedül ugyan nehezebb,de még mindig jobb,mint egy rossz kapcsolat.

Nem bírálni,vagy kioktatni akarlakcsak a gondolataimat mondtam el de 30 év házasság van mögöttem,nálunk is voltak gondok,de őszinte beszéddel megtudtuk oldani.

Remélem,tudtam segíteni.Kívánom,hogy rendbe jöjjetek,

2009. jún. 6. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Bocsi, de úgy látom, hogy a gyerekkel való sivár kapcsolata végett te is hibás vagy.

Ő mért nem vigyázott a gyereketekre? Mért bíztad máshová?

Vagy Ő tiltakozott hogy ő nem marad kettesben a saját gyerekeivel???? Mert az más, az gáz.

Egyszerűen nem lehet, hogy te kezelted úgy a helyzeted, hogy valahogy ő kivonódott a gyerekek rendezgetéséből, így persze, hogy azt látja nincs rá szükség, hát megy a közértbe.

Szerintem neked kell őt jobban bevonni. HM?

2009. jún. 6. 22:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát pont amiatt mentünk szét mert hiába próbáltam, h foglalkozzon a gyerekekkel, nem tette meg. Kértem h viselkedjen úgy mint egy apa, mert a fiának szüksége van arra, hogy legyenek kettesben. Csak úgy mehettem el hoszabb időre (fél napra) ha találtam valakit aki vigyázott rájuk, hogy őneki ne kelljen lemondani közértről, egyszer nem fürdette, pelenkzta a gyerekeit, néha azért játszott velük, de nagyjából kimerüllt abban, hogy este a fiával aludt el. Nem is nagyon volt itton h tudott volna velük foglalkozni, pedig úgy dolgozott, hogy 3 nap szabadnap 1 nap meló.
2009. jún. 6. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia

Nehari, de nem olvastam vgig itt a hszokat.

Ha mar a masodik parkapcsolatod megy tonkre ilyen hamar akkor nem lehet hogy benned is van valami???

Marmint ugy ertem, hogy lehet a gyerekkorodbol hozol valamit valami tudatalattit, es ez gatolja a boldogsagod?

Barhogy is dontesz mostmar a gyerekeid erdeket kene figyelembe venni, mert a sztorikbol az jon ki hogy ok lesznek elhanyagolva...

En kivanom, hogy jo dontest hozz es megtalald a boldogsagod!

2009. jún. 7. 00:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értelek, ha a mostani kapcsolatodban boldogtalan vagy, akkor szakíts.

Miért kéne rögtön a férjeddel összeköltözni? Legyél egyedül, és gondold át, hogy TE mit hibáztál, mit tehetnél másképp egy kapcsolatban (akár a férjeddel, akár egy új alannyal). Azt ne várd, hogy csak ő változzon, mert baromira csalódni fogsz. Így az is kiderülne, a férjed mit akar tőled, akarna-e visszajönni, találkozgassatok, beszéljétek át a problémákat, kit mi bántott - így lehetne átgondolni, és nem folytatni, hanem újrakezdeni a kapcsolatotokat.

Csak egy tipp: a férjed pl. nem gyerek, meg nem kutya, hogy idomítsd... Merd rábízni a gyerekeket, bízz meg benne, hogy idővel mégis kicseréli a pelust, hogy tud játszani, programot, közösséget találni a gyerekekkel. Ha örökké még bébiszittert szervezel a férjed mellé (inkább fölé), akkor elmegy a kedve minden próbálkozástól.

Szóval szerintem szakíts, keresd a magad hibáit, változni valóit - ebben kérheted a férjed segítségét, hogy tisztábban lásd a magad szerepét, és utána döntsetek, hogy fenntartjátok-e a házasságotokat.

2009. jún. 7. 09:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Elég egyoldalúan látod a dolgokat.Te semmit nem hibáztál?Én nem kezdeném újra veled a férjed helyében,mert ha már 1x hülyére vettél 2-re még könnyebben megtennéd.Ezt nem sértésnek szántam de már én is beleestem ebbe a hibába h visszavettem az exet de kár volt.Az jött le neki h ő nem hibázott semmit mindennek én vok az oka.Minden éremnek 2 oldala van.
2009. jún. 7. 15:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15:59-es köszönöm a hszedet de leírtam, én miben hibáztam, és tudom, hogy én is hibás voltam, h így alakult, de amikor egy embernek az a fontoss, h papíron megvan a feleség meg a két gyerek, és fontosabb a közért a sör meg a haverok, holott, itthon is lehetett volna, meg jöhetett volna velünk ide-oda, az gáz. Most úgy néz ki nem iszik nem jár a közétbe. Sokszor kértem, hogy ezt ne tegye, meg kérdeztem, h miért teszi. Értelmes választ nem kaptam csak ígérgetést... kértem nézze meg a piás haverjait melyiknek van családja stb.. most úgy néz ki változott csak nem tudom, hogy ez komoly-e.
2009. jún. 7. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!