Nem tudom mit tegyek, vissza a régi életemhez, vagy várjak hátha bejön ez a kapcsolat?
De hat ha a ferjed nem akar elvalni toled akkor az azt jelenti, hogy veled akar tovabbra is elni, nem???
En igy gondolom. Miert nem val el ha nem akar mar teged? Buszkesegbol nem akar elvalni, vagy miert?
Nem, nem buszkesegbol hanem mert visszavar teged, es talan tudja es tudta is mindig hogy hianyozni fog o neked, es elengedett hogy megtudd hogy massal sem fenekig tejfel az elet!
O mar ismert teged annyira, hogy tudta hogy csak atmeneti lesz a kuloneles mert ti szeretitek annyira egymast hogy orokre egyutt eljetek.
Ha nem is volt rossz a hazassagod akkor miert koltoztel el tole?
Szerintem beszeljetek meg a dolgot, es eljetek ujbol egyutt. Most talan jobban odafogtok figyelni egymasra, es ujbol jol fogtok elni egyutt ugy mint regen!
A szerelem az mindenhol elmulik es megmaradnak a gondokkal teli hetkoznakok(((
Ha o nem akar elvalni es te is ugy erzed hogy visszamennel hozza, akkor ne varjal tovabb hivd fel es randizzatok, beszeljetek, es eljetek ujbol egyutt!:)
Azert lehet hogy nemcsak a masikkal van a gond mindig nem gondoltal meg ra? A ferjed se jo es mar az uj palidat is meguntad! Hat akkor mit szeretnel? Mindig ujat?
Menjel szepen vissza a ferjedhez es beszeljetek meg az eleteteket!
SZia
most már látjátok hogy mással is csak eleje más, jobb... aztán... s mindig lehet úgy érezni, hogy akadhat jobb, de..
én a helyedben, mivel ilyenek az érzéseid, és persze te sem szeretnél két pad közé esni...
De én a helyedben, mégis csak, a gyerekek miatt is, de persze csak ez miatt nem szabad SOHA, de nekik jobb a saját apjukkal, mégis csak nekik szültél, neki mondtál igent... szóval én is azt mondom, üljetek le, akár közömbös helyen, átbeszélni, vajon min kéne változtatni, lehet nem is olyan nagy dolog az..., ha mind ketten akarjátok, de a hibákat keressétek, ki miben, a hibáztatáss csak rossz felé vizet, inkább hogy kinek mi esett rosszul, lehet-e rajta változtatni, vagy mért nem, lehet csak meg kéne érteni egymást, csak eddig nem sikerült valmiért megbeszélni..
Szóval én is neki ugranék még egyszer, adjatok magatoknak még egy esélyt, figyu szerintem ennyi idő után olyan mindegy már egy kis plussz fél év a férjeddel, de ha minden igyekezet és most sem működik, akkor megint üljetek le, hogy nekünk tényleg nem megy együtt??? megbeszélgetésre.
Szerintem érdemeltek még egy esélyt.
Ui: szerintem az olyan gond, hogy nem foglaltkozott a gyerekkel, nem mentetek sehova megoldható, szervezhetsz te is programokat, és ha akar menni veletek az már jó... sajnos van hogy nekünk nőknek kell összetartani a dolgokat, a fiúknak nem mindig jön, hogy gyere menjünk...lehet csak rá kell vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!