Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, vissza...

Nem tudom mit tegyek, vissza a régi életemhez, vagy várjak hátha bejön ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban szétmentünk a férjemmel, nem volt rossz a házasságunk, de azért voltak godok, mint pl az hogy nem foglalkozott a gyerekekkel, nem jártunk soha sehova stb. Januárban lett egy kapcsolatom, szép volt jó volt, mondhatni tökéletes, de ma már ez nem igaz. Nem tudom miért, de a párom türelmetlen, stb, és mind az amiér kiléptem a házasságomból kezd ebben a kapcsolatban is visszajönni, de a házasságomban valahogy más volt kettőnk között a kötelék. A nagy szerelem az elején lehet hogy elvette az eszem. A férjem nem akar elválni holott van valakije, és én meg időnkét azon gondolkozom, hogy megbántam ezt az egészet, viszont tudom, hogy amíg ő nem látja be hogy hol is hibázott sztem a kapcsolatunkban addig ugyanolyan lenne minden mint régen. Nem tudom h a jelenlegi kapcsolatom még menthető-e de azt sem, hogy akarom-e. Viszot érzésem szerint a férjem még mindíg szeretne velem lenni, de túl büszket h ezt megmondja, és ha én sírom maam vissza akkor az lesz ami régen volt. Ntm tudom mit tegyek.
2009. jún. 6. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy a büszkeség fontosabb lenne.valamiért összejöttetek és úgy néz ki ez a kötelék még mindig megvan közöttetek.először magadnak kell feltenned a kérdéseket, hogy mi a fontos neked vagyis hogy ki?
2009. jún. 6. 20:04
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a büszkesége fontosabb neki annál, hogy vissza kapjon, akkor nem érdemel meg, de nem tudhatod, hogy ő mit szeretne és mit gondol, ezért a helyedben mindenképp beszélnék vele. Próbáljátok meg újra, ha ő is akarja. Sokan azt hiszik, hogy mással majd jobb lesz, ezért mennek egyik kapcsolatból a másikba. Senkivel sem tökéletes, nincs olyan kapcsolat, amiben nem kell semmiben sem kompromisszumot kötni. Azért ebbe is gondolj bele.
2009. jún. 6. 20:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az... a jelenlegi szituban a férjem jobb volt, viszont a párom meg jobban foglalkozik a jelekekkel, jobban szeret(amikor nem dilis) csak most már egy ideje nem olyan mint rég. És attól tartok, hogy a férjem nem fog megváltozni... tiszta dili vagyok... nem is tudom mit akarok.
2009. jún. 6. 20:12
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

De hat ha a ferjed nem akar elvalni toled akkor az azt jelenti, hogy veled akar tovabbra is elni, nem???

En igy gondolom. Miert nem val el ha nem akar mar teged? Buszkesegbol nem akar elvalni, vagy miert?

Nem, nem buszkesegbol hanem mert visszavar teged, es talan tudja es tudta is mindig hogy hianyozni fog o neked, es elengedett hogy megtudd hogy massal sem fenekig tejfel az elet!

O mar ismert teged annyira, hogy tudta hogy csak atmeneti lesz a kuloneles mert ti szeretitek annyira egymast hogy orokre egyutt eljetek.

Ha nem is volt rossz a hazassagod akkor miert koltoztel el tole?

Szerintem beszeljetek meg a dolgot, es eljetek ujbol egyutt. Most talan jobban odafogtok figyelni egymasra, es ujbol jol fogtok elni egyutt ugy mint regen!

A szerelem az mindenhol elmulik es megmaradnak a gondokkal teli hetkoznakok(((

Ha o nem akar elvalni es te is ugy erzed hogy visszamennel hozza, akkor ne varjal tovabb hivd fel es randizzatok, beszeljetek, es eljetek ujbol egyutt!:)

Azert lehet hogy nemcsak a masikkal van a gond mindig nem gondoltal meg ra? A ferjed se jo es mar az uj palidat is meguntad! Hat akkor mit szeretnel? Mindig ujat?

Menjel szepen vissza a ferjedhez es beszeljetek meg az eleteteket!

2009. jún. 6. 20:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még szereted a férjed.
2009. jún. 6. 20:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Ebben a jelenlegi kapcsolatban már annyi kompromisszumot kötöttem, hogy az szerintem sok. Azt az eggyet tudom, hogy most már egy ideje nem vagyok boldog... a férjem melett sem voltam maradéktalanul mindíg boldog de ilyen sokáig nem voltam boldogtalan. Az egy olyan megszokottan működő, néha veszekedős kapcsolat vol, azzal a negatívummal, hogy a gyerekekkel alig foglalkozott. És nem volt családi életünk, de most sincs... cseberből-vederbe...
2009. jún. 6. 20:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

SZia

most már látjátok hogy mással is csak eleje más, jobb... aztán... s mindig lehet úgy érezni, hogy akadhat jobb, de..

én a helyedben, mivel ilyenek az érzéseid, és persze te sem szeretnél két pad közé esni...

De én a helyedben, mégis csak, a gyerekek miatt is, de persze csak ez miatt nem szabad SOHA, de nekik jobb a saját apjukkal, mégis csak nekik szültél, neki mondtál igent... szóval én is azt mondom, üljetek le, akár közömbös helyen, átbeszélni, vajon min kéne változtatni, lehet nem is olyan nagy dolog az..., ha mind ketten akarjátok, de a hibákat keressétek, ki miben, a hibáztatáss csak rossz felé vizet, inkább hogy kinek mi esett rosszul, lehet-e rajta változtatni, vagy mért nem, lehet csak meg kéne érteni egymást, csak eddig nem sikerült valmiért megbeszélni..

Szóval én is neki ugranék még egyszer, adjatok magatoknak még egy esélyt, figyu szerintem ennyi idő után olyan mindegy már egy kis plussz fél év a férjeddel, de ha minden igyekezet és most sem működik, akkor megint üljetek le, hogy nekünk tényleg nem megy együtt??? megbeszélgetésre.

Szerintem érdemeltek még egy esélyt.

Ui: szerintem az olyan gond, hogy nem foglaltkozott a gyerekkel, nem mentetek sehova megoldható, szervezhetsz te is programokat, és ha akar menni veletek az már jó... sajnos van hogy nekünk nőknek kell összetartani a dolgokat, a fiúknak nem mindig jön, hogy gyere menjünk...lehet csak rá kell vezetni...

2009. jún. 6. 20:27
 8/21 A kérdező kommentje:
Tanulságos válaszokat adtok köszönöm. Nem nem akarok újat, az biztos. Nem szeretem a változást a férjemmel 8 évig éltünk együtt, és nem én költöztem el hanem pár balhé után megkértem, hogy menjen el, és gondolja át hogy mi is lehet a bajom, miért is nem vagyok boldog mellette, illetve miért nem boldog ő sem. Nem tetszett az, hogy az volt a napi rutin amikor otthon volt, h elment a közértbe a haverokhoz este hazajöt majd lement a szomszédhoz, majd amikor hazajött lefeküdt aludni, ez így ment pár évig és meguntam. majd jött a tél a gyerekek felé sem nézett én meg azt hitem megtaláltam végre a szerelmet, de nem úgy tűnik. Azt hiszem megbántam amit tettem de félek ha visszacsinálom akkor megint ott folytatjuk a férjemmel ahol abba hagytuk azt pedi nem szeretném. Nem tudom, hogy képes volt-e megváltozni vagy sem.
2009. jún. 6. 20:28
 9/21 A kérdező kommentje:
szerveztem programokat ahová végül én mentem a gyerekekkel, őt meg behatárolta a közért meg a haverok. Nem tudom hogy ezen képes volt-e változtatni.
2009. jún. 6. 20:30
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Úgy ne is menj bele kapcsolatba, hogy azt várod a másiktól, hogy megváltozzon, mert nem fog, hacsaknem ő maga nagyon meg akar. Miért kellene megváltoztatni a másikat? Ebből vannak a válások. Mindenki változik az évek során, ezt el kellene fogadni. Persze, hogy nem olyan, mint 8 éve volt. Most már nyugodtabb, érettebb, talán ezért is nem akar annyit eljárni. Nagyobb gond, hogy a gyerekekkel nem törődik. Erről mindenképpen beszélnetek kellene, de ne hagyd, hogy ígérgesse, hogy minden más lesz, mert úgysem lesz más. Vagy jó neked ő, ahogy van vagy keress mást. De azzal tisztában kell lenned, hogy lehet, hogy sosem fogsz nála jobbat találni. Szóval vagy az unalmas, "biztosat" választod vagy a bizonytalan, hosszú és kalandos utat, ami vagy jól sül el vagy nem. Én azt is nézném, hogy a gyerekeim apja, habár csupán ezért nem maradnék vele, de azért egy ilyen volumenű döntésnél ez is nyom a latba főleg, hogy hezitálsz és nincs nagy szerelem senki mással.
2009. jún. 6. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!