Mit gondoltok erről? A házasság előtti szex ellen küzd a Magyar Családtudományi Társaság
és, ha sexuálisan nem passzolnak mégsem? akkor egy életre kompromisszumot kell kötni? vagy megcsalják egymást?
Hadd küzdjenek érte! Aztán ha azt látják, hogy az emberek a házuk előtt szexelnek, akkor majd lehet félreértésre gyanakodni :)
Komolyan: amíg csak a figyelmet akarják felhívni, addi semmi gond. Legfeljebb nem értesz velük egyet, ahogy én sem. Ha tiltani akarnák a házasság előtti szexet, azon jogosan háborodnánk föl.
"Sok nő azért nem kívánja, mert nem élvezi, de ahelyett, hogy beszélnének erről, kicsit több előjáték lenne, inkább szétmennek."
mármint a nő a hibás, ha a férfi nem akar sexelni,csak hetente egyszer, mert nem elég kívánatos vagy ha vagy bénapancser a férfi és csak a lényegretörő?
hallottam már olyat is, hogy egy férfi azt mondta, hogy neked is ugyanannyi időd volt, mint nekem, akkor meg mit akarsz...na, ha hozzámegy az ember egy ilyenhez, az aztána leányálom...pedig teljesen okésnak tünt ez a fiú eleinte, mégis ilyen volt a mélyen...unokatesómmal esett ez meg
Mi az ex párommal mindenben összeilletünk, kivétel a szexben. A különbség alapjáraton a temperamentum volt. Ő a laza, romantikus csókolgatós szexet kedveli, én szeretem ha néha falhoz állítanak, erősebben fognak meg, stb... Ő erre képtelen volt. Elvoltunk így is, de én nem tudtam felhőtlenül élvezni vele az együttléteket, ő pedig nem tudott alkalmazkodni, mert nem jöttek belőle természetesen ezek a picit vadabb dolgok. Jól megvoltunk 2 évig, de a végére teljesen elhidegültünk, annyira nem élveztem már vele a szeretkezést, mert én sosem kaptam azt amire vágytam, pedig ezerszer megbeszéltük.
Szerintem ilyen alapvető dolgokban nagyon nehéz, vagy nem is lehet változni. Nem akarom boldogtalanul, kielégítetlenül leélni az életemet, amikor lehet más választásom is. Féltem ott hagyni a páromat, de mostmár tudom, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam meg akkor.
Azért hozzá kell tennem, hogy nagymamáink, dédszüleink korában nem 26-28 éves korban volt szokás házasodni, nagymamámat pl 15 évesen adták férjhez, dédimet 17 évesen, stb. Akkor azért teljesen mások voltak a szokások, dédimék házassága kényszer házasság volt, még is halálukig fogták egymás kezét... Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy ez már egy teljesen más világ, ahol nem fogják tudni a házasság előtti szexet megtiltani, korlátozni, stb stb.
intimtorna?
te kérdezted:
"és, ha a férfinak rövidebb, keskenyebb a farka, mint amit a nő teste megkíván?"
erre válaszoltam:
intimtorna
vagy ha a fogalomról nem hallottál, akkor esetleg keress rá a googlen. ezt bírom, hamarabb keféltek, mint hogy bármit is tudnátok róla, aztán csodálkoztok, hogy hogy létezhet boldog házasság, ha előtte nem szexeltek.
'"Sok nő azért nem kívánja, mert nem élvezi, de ahelyett, hogy beszélnének erről, kicsit több előjáték lenne, inkább szétmennek."
mármint a nő a hibás, ha a férfi nem akar sexelni,csak hetente egyszer, mert nem elég kívánatos vagy ha vagy bénapancser a férfi és csak a lényegretörő?
hallottam már olyat is, hogy egy férfi azt mondta, hogy neked is ugyanannyi időd volt, mint nekem, akkor meg mit akarsz...na, ha hozzámegy az ember egy ilyenhez, az aztána leányálom...pedig teljesen okésnak tünt ez a fiú eleinte, mégis ilyen volt a mélyen...unokatesómmal esett ez meg'
Aki bunkó és tudatlan, az más téren is bunkó és tudatlan. Nem kell ehhez szex, hogy kiderüljön. Meg kell beszélni a dolgokat és megoldást keresni, nem végigkefélni a fél világot és várni az alkalmas jelöltre. A mai semmit sem takaró fürdőruhák miatt pedig egy közös strandoláskor kiderül, hogy kívánatos-e a másik.
'az intim torna nem fogja lekicsinyíteni a nő hüvelyének a hosszúságát! nem tudtad?'
"Bár az anatómiában nagy az eltérés, a nyugalmi állapotban lévő hüvely hossza nagyjából 6–7.5 cm a külső falnál (elől) és 9 cm a hátsó fal mentén." forrás: [link]
Az esetek nagyobb részében az a probléma, hogy a férfi nemiszerve túl hosszú, de erre megoldás, hogy nem tolja be tövig. Néhány extrém eset miatt most hirtelen mindenkinek kötelező legyen a házasság előtti szex? Nee :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!