Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

18 éves, nagyon jó tanuló,nagyon szép lány, 3 éve van párkapcsolata, de még nem feküdtek le egymással (vallási okokból), 1 év múlva lesz az esküvőjük a párjával.

Sok igazi barátja van, céljai vannak az életben, igazán vannak értékei.

Szóval nem a mai tipikus tinik egyike :)

Köszönöm a normális válaszokat!

2012. febr. 22. 22:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
66%
Ebből már nem magyarázod ki magad. :D
2012. febr. 23. 07:02
 32/38 anonim ***** válasza:

Kommentelők, nem tudom, mit nem lehet ezen érteni. Lány és fiú kiírták a kérdést, közben beesteledett, lány lefeküdt aludni, de fiú még a gép előtt ül.

Ebben mi a bonyolult?

2012. febr. 23. 09:41
 33/38 A kérdező kommentje:

Milyen emberek vannak, nem értem mi volt ebben nem érthető.

Köszönöm a válaszokat.

Nem "kefél" itt félre senki, a megcsalás az undorító dolog, és nem vagyunk már tizenévesek, hanem felnőtt emberek vagyunk 29, és 31 évesek, családdal!

Biztos érthetetlen, hogy vannak olyan emberek még a földön, akiknek a házasság szent, és a megcsalás tabu.

2012. febr. 23. 12:38
 34/38 anonim ***** válasza:
38%

Mikor olvastam a kérdésedet, kb, mintha rólunk írtál volna. Mi sem feküdtünk le egymással házasságig (vallási okokból szintén), bár mi csak 4 éve vagyunk házasok, de semmi hátrányát nem érezzük ennek a házasságunkban... sőt...

Az, hogy ilyen emberek vannak akik sajnos belénkkötnek, irigyek, mert sem a jó házasság, sem a szép élet valószínű elkerülte őket.

És őszintén, melyik jobb, egy 20 éves lány, aki már vagy 10 pasival lefeküdt, cigizik, és iszik, vagy az, aki komolyan gondolja ezeket a dolgokat, és nem károsítja ilyenekkel a testét?

2012. febr. 23. 12:44
 35/38 anonim ***** válasza:
86%

Elmondom mit gondolok. De hangsúlyozom ezt ÉN gondolom.

1. Fölösleges ilyet itt kérdezni. Semmi használható infót nem fogsz kapni.

2. Amúgy sem fontos mások mit gondolnak.

3. Isten útja nem a GYK-ra vezet. :-)

4. Nem mondom, hogy hazudtál, mert az általad felvázolt állapot már rég nem áll fenn, hanem azt feltételezem, hogy egy fiktív személyről kérdezel. Így meg az a véleményem róla, hogy ez az infó kurv@ra kevés. Nem mond semmit. Ha féllábra állok akkor is találok egy tucat lányt aki ugyanezt el fogja mondani magáról. Tök általános dolgok, már már közhelynek számító tulajdonságok, a szexet leszámítva, de ha megfelelő körökben keresgélek abból is lesz mindjárt több 100.

Azért vannak ám normális emberek is ezen a bolygón, még ha a mellékelt ábra nem is ezt mutatja néha, szóval ha az én értékrendemet nézem, ez egy átlagos lány. Semmi extra.

Ha a szex a lényeg, akkor szerény véleményem szerint mindenki akkor kefél amikor akar. Ettől se jobb se rosszabb ember nem lesz, és a kapcsolat szempontjából is oly mindegy, tapasztalatból tudom. Semmilyen értéket nem látok emögött. Az persze dicséretes, hogy nem ment rajta végig a magyar jéghoki válogatott.

2012. febr. 23. 13:10
 36/38 anonim ***** válasza:
31%
én azt gondolom, hogy gondol a jövőjére, mert tanul és szorgalmas, hűséges. Biztosan jó feleség lesz, mivel a vallása miatt erre következtetek, nem egy kicsapongó típus. Viszont ez a szűz dolog. Nem zavar, nem ítélem el, csak szerintem ez nem jó ötlet. nyilván nem a sex a legfontosabb, én sem vagyok nimfomániás, nekem a heti 1-2 sex elég, viszont nem árt, ha ismeri az ember a párját és az igényeit.
2012. febr. 23. 13:40
 37/38 mus musculus ***** válasza:

Azt, hogy ő a másik véglet és nem sokkal jobb a vérbeli cumizós r*bancoktól, persze nem azonos okokból. Csak azt tudom mondani, mint az előttem szólóak. Fölösleges még elkötelezned magad, eldobnod magadtól a fiatalságodat, pont a te korod a próbák időszaka, ilyenkor éli meg legvadabb álmait az ember (ésszerű keretek között persze). Más részről valóban nem ártana besaccolni, milyen lenne a nemi életed a barátod mellett, akár még koppanhatsz is, mikor odakerülsz.

Én megfontoltabb lennék a helyedben, de te tudod.

2012. márc. 28. 20:03
 38/38 mus musculus ***** válasza:
Ha viszont tényleg minden olyan meseszép és délibábos, mint mondottad, mákotok volt :D
2012. márc. 28. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!