Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

18 éves, nagyon jó tanuló,nagyon szép lány, 3 éve van párkapcsolata, de még nem feküdtek le egymással (vallási okokból), 1 év múlva lesz az esküvőjük a párjával.

Sok igazi barátja van, céljai vannak az életben, igazán vannak értékei.

Szóval nem a mai tipikus tinik egyike :)

Köszönöm a normális válaszokat!

2012. febr. 22. 22:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%

Nana, válaszolók, azért ne túlozzunk. Igenis vannak olyan emberek, akik megelégdenek azzal, hogy csak egy emberrel élnek szexuális életet egész életükben és sosem buliznak (bár relatív, kinek, mi a buli van, aki operába jár, van, aki bárokba). Az, hogy 18 évesen még szűz, nos, ennek kéne normálisnak lennie.

Viszont 19 évesen házasodni valóban meggondolatlanság lenne.

2012. febr. 22. 23:00
 12/38 Zslt ***** válasza:
73%
Szerintem ki kéne próbálni h szex terén mennyire illetek össze. De ez a kettőtök döntése és élete.
2012. febr. 22. 23:00
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem közelebbről is meg kéne ismernie a párját.De attól még ez ritka a mai világban.
2012. febr. 22. 23:06
 14/38 anonim ***** válasza:
35%
Azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagy.
2012. febr. 22. 23:11
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de ez így elég semmitmondó.

Sokakkal ellentétben én jónak tartom, ha valaki vár a szexszel, a környezetemben nagyon sokan csinálták így, kiegyensúlyozott, boldog házasságuk van.

A többi viszont... Mi az, hogy "vannak értékei"? Hidd el, a "mai tipikus tiniknek" is vannak, csak sokan pózolnak meg teszik a többieknek az agyukat, ezért a külvilágnak ez nem tűnik fel. Mint ahogy a legtöbbeknek céljaik is vannak az életben.

Ha te vagy a kérdésben szereplő lány, akkor önbizalmad az van. Ha a vőlegény vagy, akkor azt kell mondjam, hogy tök jó, hogy ilyen szerelmes vagy. :)

2012. febr. 22. 23:13
 16/38 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen ez a kérdés rólam szólt, és a feleségemről.

Csak már nem ennyi idősek vagyunk, 19 és 21 évesen házasodtunk egymással, és hála Istennek kibírtuk addig szexualitás nélkül.

Már több mint 10 éve vagyunk házasok, és boldogok vagyunk.

Mindenkinek köszönjük a választ! Kiváncsiak voltunk mennyire változott az évek alatt az emberek felfogása... :)

2012. febr. 22. 23:47
 17/38 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szép- már bocsi,de ez nem az ő érdeme
2012. febr. 22. 23:50
 18/38 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt gondolom, hogy borzasztó szerencsés vagy. Szívesen lennék a helyedben.
2012. febr. 22. 23:59
 19/38 A kérdező kommentje:
Miért kinek az érdeme?
 20/38 anonim ***** válasza:
59%

Mit gondolnék róla? Például azt, hogy fiatal; azt, hogy nagyon szép; azt, hogy okos vagy szorgalmas vagy mindkettő; azt, hogy mélyen vallásos. Bár, ha csak nem én vagyok a barátja, vagy estleg maga a lány, honnan tudnám, hogy nem feküdtek le? Ha nem én vagyok a párja, ez nem is különösebben érdekelne. Azt is gondolnám, hogy vannak céljai; azt is, hogy rendben vannak az értékei. Úgy vélném, hogy nem a tipikus mai tinik egyike. Ja, hogy te is pont ezeket írtad? Mi mást tudnék róla?

Azt, hogy milyen ember; hogy milyen az alaptermészete; hogy megbíznék-e benne, és számíthatnék-e az ő bizalmára; hogy szivesen tartanám-e vele a kapcsolatot; hogy tényleg intelligens-e vagy csak stréber; hogy tényleg szép-e, vagy csak valaki azt mondja; hogy tényleg olyanok-e az értékei, amiért tisztelem; hogy valódi céljai vannak-e, és azok egyeznek-e az értékrendjével, és valóban motiválóak-e, kizárólag akkor tudnám megmondani, ha ismerném. Márpedig ezek a lényeges dolgok :)

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!