Mit gondoltok egy ilyen lányról?
18 éves, nagyon jó tanuló,nagyon szép lány, 3 éve van párkapcsolata, de még nem feküdtek le egymással (vallási okokból), 1 év múlva lesz az esküvőjük a párjával.
Sok igazi barátja van, céljai vannak az életben, igazán vannak értékei.
Szóval nem a mai tipikus tinik egyike :)
Köszönöm a normális válaszokat!
Ő..mondjuk a szüleié? Nem szeretem azt,ha a szépséget pozitív tulajdonságként értékelik.
De ha a privát üzit is Te küldted,ami szintén ugyan ez a kérdés volt se több,se kevesebb,akkor nem értem,hogy miért kamuzol itt,mikor ott női neved van :) Nem kell itt rizsázni,meg fényezni magad.
Nem fényezi magát itt senki.
A feleségem alszik, azért én írok, a férje!!!
Nem a szüleié, az anyja egy okkult nőszemély, aki sajnos 18 éves kora óta nem beszél vele, az apja 9 évesen elég súlyosan bántalmazta.
Ez az ő elhatározása volt mikor megismerkedett velem 15 évesen!
Akkor félre értettél,mert én a "nagyon szépet" a Te szövegedből vettem,és arra írtam,hogy egy ember szépsége nem az ő érdeme. A külleme,ha így jobban tetszik. És a másikat is arra írtam,hogy nem szeretem,hogy azt hogy valaki szép,pozitív tulajdonságnak állítják be.
Off... de azt változatlanul nem értem,hogy miért van női neved...
Nem mint jó tulajdonság írtuk.
De szerintem ez már teljesen nem ide tartozik, mert nem ez volt a kérdésünk.
Amint írtam, a feleségem alszik, azért írok én
Na,ez már nekem magas... ha alszik a feleséged,akkor miért írtad ezt:
Mindenkinek köszönjük a választ! Kiváncsiak voltunk mennyire változott az évek alatt az emberek felfogása... :)
Vagy többszörös személyiséged van?
Na mindegy,ha ezt akarod hallani akkor tessék: mázlista vagy,tedd össze a két kezed és becsüld meg az asszonyt.
Másik: a hívők nem szokták igy sztárolni magukat vagy a párjukat és főleg nem érdekli őket más mit gondol róluk.
Nem sztárolunk senkit, megkérdeztük, mert érdekelt minket. ( engem és a feleségemet )
És senkibe nem kötöttem bele sem én sem a feleségem, a véleményekre voltunk kiváncsiak!
Köszi!
Mindkettőtöket érdekelt, ezért ő elment aludni, nehogy lássa a kérdést?
Értem én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!