Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

18 éves, nagyon jó tanuló,nagyon szép lány, 3 éve van párkapcsolata, de még nem feküdtek le egymással (vallási okokból), 1 év múlva lesz az esküvőjük a párjával.

Sok igazi barátja van, céljai vannak az életben, igazán vannak értékei.

Szóval nem a mai tipikus tinik egyike :)

Köszönöm a normális válaszokat!

2012. febr. 22. 22:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%

Ő..mondjuk a szüleié? Nem szeretem azt,ha a szépséget pozitív tulajdonságként értékelik.

De ha a privát üzit is Te küldted,ami szintén ugyan ez a kérdés volt se több,se kevesebb,akkor nem értem,hogy miért kamuzol itt,mikor ott női neved van :) Nem kell itt rizsázni,meg fényezni magad.

2012. febr. 23. 00:01
 22/38 A kérdező kommentje:

Nem fényezi magát itt senki.

A feleségem alszik, azért én írok, a férje!!!

Nem a szüleié, az anyja egy okkult nőszemély, aki sajnos 18 éves kora óta nem beszél vele, az apja 9 évesen elég súlyosan bántalmazta.

Ez az ő elhatározása volt mikor megismerkedett velem 15 évesen!

2012. febr. 23. 00:03
 23/38 anonim ***** válasza:
84%
Mi volt az ő elhatározása? Az,hogy szép?
2012. febr. 23. 00:05
 24/38 A kérdező kommentje:
Az, hogy Isten útján jár, velem együtt!
2012. febr. 23. 00:05
 25/38 anonim ***** válasza:
83%

Akkor félre értettél,mert én a "nagyon szépet" a Te szövegedből vettem,és arra írtam,hogy egy ember szépsége nem az ő érdeme. A külleme,ha így jobban tetszik. És a másikat is arra írtam,hogy nem szeretem,hogy azt hogy valaki szép,pozitív tulajdonságnak állítják be.

Off... de azt változatlanul nem értem,hogy miért van női neved...

2012. febr. 23. 00:08
 26/38 A kérdező kommentje:

Nem mint jó tulajdonság írtuk.

De szerintem ez már teljesen nem ide tartozik, mert nem ez volt a kérdésünk.

Amint írtam, a feleségem alszik, azért írok én

2012. febr. 23. 00:11
 27/38 anonim ***** válasza:
87%

Na,ez már nekem magas... ha alszik a feleséged,akkor miért írtad ezt:

Mindenkinek köszönjük a választ! Kiváncsiak voltunk mennyire változott az évek alatt az emberek felfogása... :)

Vagy többszörös személyiséged van?

Na mindegy,ha ezt akarod hallani akkor tessék: mázlista vagy,tedd össze a két kezed és becsüld meg az asszonyt.

Másik: a hívők nem szokták igy sztárolni magukat vagy a párjukat és főleg nem érdekli őket más mit gondol róluk.

2012. febr. 23. 00:19
 28/38 A kérdező kommentje:

Nem sztárolunk senkit, megkérdeztük, mert érdekelt minket. ( engem és a feleségemet )

És senkibe nem kötöttem bele sem én sem a feleségem, a véleményekre voltunk kiváncsiak!

Köszi!

2012. febr. 23. 00:23
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
De miért nem a régebbi önmagadról kérdeztél, miért a feleségedről?
2012. febr. 23. 00:28
 30/38 anonim ***** válasza:
84%

Mindkettőtöket érdekelt, ezért ő elment aludni, nehogy lássa a kérdést?

Értem én :)

2012. febr. 23. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!