Mi az oka annak, hogy sokkal idősebb párt választanak egyesek,10-20 évvel idősebbeket?
Szerintem az is általánosítás, hogy egy fiatal nő egy nála 20+ évnél idősebb férfival csak a pénze miatt van vele, meg hogy biztos anyagi háttér. Ha az én korosztályomból indulok ki, akkor nem csodálkozom azon, hogy a korombeliek inkább érettebb férfiakat keresnek. Nem szeretnék neki állni felsorolni azokat a dolgokat, amiket már előttem megtettetek jó páran, de tényleg ne általánosítsunk, ha kérhetem. Én is sokkal inkább jönnék össze egy nálam 8-10, de akár 15-20 évvel idősebb férfivel, hogyha érzem, hogy megmozgat bennem mélyen valamit.
Kettő személyes példát is fel tudok hozni az ismeretségi körömből: anyukám és apukám között is 9 év korkülönbség volt (sajnos már mindketten elhunytak). Matektanárnőm és földrajztanárom között pedig 13 év van, és tökéletesen kiegészítik egymást.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!