Miért szól bele a dolgaimba?
vettem egy rövidebb szoknyát és direkt néztem h ne lógjon ki belőle a seggem. erre hazamegyek és anyám leolt h mit képzelek magamról h ilyeneket veszek. de mostanában mindig ez van ha valami felsőt veszek vagy táskát mindenért beszól.elegem van...
18/L
Szia! Nekem is volt kamasz lányom! Nagyon sokat haragudtam. ... de nem rá, hanem érte... nem tudom hogy fejezzem ki. Nagyon féltettem, hogy rossz útra tér, sokat veszekedtem vele, próbáltam megváltoztatni. .. de elég önfejű. Nehéz időszak volt. Ma már 20-n túl van. Sokszor emlegeti, hogyha lesz gyermeke úgy fogja nevelni, ahogy én őt, mert akkor is érezte, hogy igazam van, csak "muszály volt dacolni" velem.
Ha édesanyád nem törődne veled, nem figyelmeztetne - hanem nősz, mint a dudva - régen rossz. ... akkor nem is szeretne.
Az anyák már csak ilyenek,ez legyen a legkisebb gondod,nekem szerencsére sosem szólt semmi ruháért,mert megáldottak jó ízléssel,sőt én válogattam neki rucikat:)
Máig így van
Az uccsó anyuka pedig igazat szólt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!