Házas emberek vagy párok ti szoktatok önkielégítést végezni? Ha igen mit szól a párotok vagy egyáltalán tud róla?
En nagyon ritkàn, de a pàrom nem tud róla.Viszont én sem tudom, hogy õ végez-e önkielégitést.
En nekem nem jön be, mert nagyon hiànyzik az ölelés, a csók, és az õ hangja.
31N vagyok, és szoktam, de a párom nem tud róla. Nem azért, mert annyira el akarom sumákolni, hanem mert egyszerűen nem kötöm az orrára, és nem előtte csinálom.
Meg van egy olyan ok is, hogy a férfiak hajlamosak ilyenkor bepánikolni, hogy azért nyúl magához a nő, mert a párja nem elég (jó) neki.
Nos, én nyilván jobban szeretem a férjemmel való együttlétet, mint a maszturbálást, hiszen ott adunk-kapunk, ölelünk, csókolunk, romantikázunk, vadulunk, de... valahogy néha kell az is, hogy egyszerűen és gyorsan orgazmusom legyen. Ne kelljen a másikra figyelnem, meg elhúzni a dolgot, hanem bumm, és csúcs.
Én szoktam, időnként, mikor egyedül vagyok otthon, és nincs lelkiismeret furdalásom miatta. A nemi életünkkel egyébként nincs probléma. Mikor csinálom, jól esik ott és úgy simogatni magam, ahol én szeretném, és amik tetszenek, azokat az együttlétek során is bevetem. :)
28/N
Szoktam, és ő is. Ez nálunk természetes, mint ahogy az is, hogy beszélünk róla. Sőt, közösen is csináljuk (egymás előtt), nagyon jó előjáték.
35N
Én is, ő (férfi) is szokott. Mindketten tudjuk, hogy szokott a másik önkielégítést végezni. Persze a simogatás, csókolgatás hiányzik, de a szükség néha nagy úr. :)
Amúgy nem zavar minket. De ez elég ritkán fordul elő, havi szinten max 3-4 alkalommal. Általában ilyenkor van nyújtott műszak, vagyis 13 óra munka.
Ennek ellenére a lehető legjobb a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!