Házas emberek vagy párok ti szoktatok önkielégítést végezni? Ha igen mit szól a párotok vagy egyáltalán tud róla?
Figyelt kérdés
A kérdést direkt ide tettem fel,mert nem taknyos 13 évesek hülye véleményére vagyok kiváncsi,úgy hogy meg kérném a moderátorokat hogy a kérdést legyenek kedvesen itt hagyni.Köszönöm!:)2011. aug. 21. 16:27
11/12 anonim válasza:
jó hogy ide tetted fel
xoxo
13/F
12/12 anonim válasza:
Nincs szerintem ezzel semmi gond. A páromnak, SŐT nekem is van játékom hozzá (30 F). Bizony,a pasiknak is találtak már fel hasznos dolgokat. :)
Együtt is szoktuk csinálni,van úgy hogy egymásnak,de külön külön egyedül is.
Ritka hogy két embernek ugyan akkora az étvágya,ilyenkor jobb ha a felek így kompenzálnak. És talán ez a legszerencsésebb módja is,ha pl a félrelépéshez hasonlítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!