Ha egy dolgot meg tudnál változtatni a párodban mi lenne az?
A magasságát. Mert tudom, hogy zavarja, hogy kissé alacsony, én magasabb vagyok nála pár cm-el.
21-L
Azt a fajta elvetemült gondolkodását, amit a falujáról, valamint a falu vs. város ellentétéről felhoz :/
Alapvetően modern, fiatalos gondolkodású, de ahogy az egekig magasztalja a faluját, hogy az milyen szuper, meg jó...
De ha én érveket hozok fel a várossal kapcsolatban (városi vagyok, és itt szeretnék családot is alapítani), amit egyértelműen megcáfolhatatlanok: vannak óvodák, iskolák, középsulik, kórház... egyáltalán, intézmények, posta, bank, boltok... az nem érdekes!
Nah, a lényeg: ha lehetne, 'a városról' alkotott negatív véleményét és érzéseit változtatnám meg :) micsoda hülye "kérés". Mert egyebekben amúgy nagyon rendes ember és tudom, hogy tökéletes társ, és majdan jó férj, apa válik(na) belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!