Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy dolgot meg tudnál...

Ha egy dolgot meg tudnál változtatni a párodban mi lenne az?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból tettem fel a kérdést mert mi tegnap erről beszélgettünk. Ő az én egészségi állapotomat változtatná meg mert elég beteges vagyok én meg azt, hogy ne cigizzen. Ti?:)
2012. febr. 21. 11:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Semmit!
2012. febr. 21. 11:47
 12/27 anonim ***** válasza:
én semmit... bár néha füvezik ami nem tetszik(szerencsére már egyre ritkábban csinálja),de én így szeretem ahogy van
2012. febr. 21. 11:50
 13/27 bánomisén ***** válasza:
Semmit. Leszedtem, szagolom :-) Majd ha ő változni akar valamiben, akkor a segítségére leszek, ahogy tudok.
2012. febr. 21. 11:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Én semmit. Nekem úgy tökéletes, ahogy van. Már több mint 4 éve. :)
2012. febr. 21. 11:55
 15/27 anonym0117 ***** válasza:
100%
Talán amit a ma 11:18-es írt. Jobban álljon ki magáért, a saját véleményéért, és értem. Ne azt akarja, hogy mi jó az anyjának, és hogy ő mit akar hallani.. Sajnos mindig az van.. :( Meg lehetne egy kicsit önállóbb, és talpraesettebb.. Upsz, ez már 3 .. bocsi.. Az első a legfontosabb. :)
2012. febr. 21. 11:55
 16/27 anonim ***** válasza:
16%
nagyobb mell
2012. febr. 21. 12:03
 17/27 A kérdező kommentje:

utolsó hármat nem nagyon értem

a többieknek köszönöm a választ:)

2012. febr. 21. 12:25
 18/27 anonim ***** válasza:
67%

Nehéz kérdés...mert ha külső szemlélőként nézem magunkat, akkor azt mondanám, hogy hagyja abba a füvezést.

Ha magamat kérdezem, azt mondom, nem zavar, annak ellenére, hogy én a drogokról igen kemény véleménnyel vagyok és nem károsítom a szervezetem semmivel. De mivel tudom milyen előélte volt (kemény drogok, depresszió, stb.) nem zavar ha füvezik. Engem nem kínál, nem előttem csinálja és nem napi szinten.

Ezt a hibáját leszámítva egy értékes ember, aki a saját erejéből jutott el oda, ahol most van és becsülöm, hogy minden nehézség ellenére nem a temetőben végezte egy leromlott drogosként, hanem komoly üzletemberként mellettem :)

2012. febr. 21. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:

ez eléggé elgondolkodtató kérdés, de azt hiszem legjobban azt szeretném, ha többet törődne az egészségével. sajnos sokat cigizik, és napi 1 liter energiaitalt megiszik, és folyton magas a vérnyomása.

fordítva pedig biztos vagyok benne h változtatná meg h kevésbé (vagy inkább semennyire) legyek hisztis :)

2012. febr. 21. 13:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Kicsit legyen határozottabb és legyen saját élete is. Néha úgy érzem, hogy minden döntést nekem kell meghoznom és rajtam kívül nincs hobbija, érdeklődési köre. Szeretném azt látni, hogy tőlem függetlenül is csinál valamit szenvedélyből. (bármit, sportoljon, korongozzon, másszon hegyet, kössön pulóvert, báááármit :))
2012. febr. 21. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!