Ha egy dolgot meg tudnál változtatni a párodban mi lenne az?
utolsó hármat nem nagyon értem
a többieknek köszönöm a választ:)
Nehéz kérdés...mert ha külső szemlélőként nézem magunkat, akkor azt mondanám, hogy hagyja abba a füvezést.
Ha magamat kérdezem, azt mondom, nem zavar, annak ellenére, hogy én a drogokról igen kemény véleménnyel vagyok és nem károsítom a szervezetem semmivel. De mivel tudom milyen előélte volt (kemény drogok, depresszió, stb.) nem zavar ha füvezik. Engem nem kínál, nem előttem csinálja és nem napi szinten.
Ezt a hibáját leszámítva egy értékes ember, aki a saját erejéből jutott el oda, ahol most van és becsülöm, hogy minden nehézség ellenére nem a temetőben végezte egy leromlott drogosként, hanem komoly üzletemberként mellettem :)
ez eléggé elgondolkodtató kérdés, de azt hiszem legjobban azt szeretném, ha többet törődne az egészségével. sajnos sokat cigizik, és napi 1 liter energiaitalt megiszik, és folyton magas a vérnyomása.
fordítva pedig biztos vagyok benne h változtatná meg h kevésbé (vagy inkább semennyire) legyek hisztis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!