Lehet, hogy egy anya jobban szereti az egyik gyerekét?
Mér jó ideje figyelem a dolgokat , és mindíg úgy tűnik , hogy anyukám jobban szereti a bátyjámat mint engem.Jó , ez kicsit durván hangzik , de: bármit elront egyből rám ripakodik hogy biztos én voltam , de olyanokért is, pl leejt egy tojást,ezen feldühödik és egyből az én szobámba jön be üvöltözni mondjuk alról , hogy véletlenül amikor fehéreket mostam kimaradt a kedvenc blúza.apropó.ilyenekért kiakad amikor annak is örülhetne , hogy mosok takarítok , kaját csinálok és emellett 4-5 tanuló vagyok.E közben a tesóm nem tesz semmit a háztartás érdekében , de még hátráltatja is azt ... amikr mag bemegyek a szobájába , hogy pl. kihozzam a szennyest , vagy a koszos tányérokat akkor rám ordít ... nekem kell a bátyjámnak nasit hozni innivalót stb. hozzá bármikor feljöhetnek barátok , anyu az ő haverjait mindig szívesen látja (vasz nekik sütit inni) pedig ők nem cdsinálnak semmit csak pl. videójátékoznak , meg meg gitároznak (ricsaj) anyu rám még azért is ki van akadva , ha valaki feljön tanulni jó , abbahagyom értitek ... ez a helyzet Normális ez?Mit tudjak csinálni?
13/L
Én ezt turira nem türném, kiállnék magamért.
Ha akarja, nyalja a bátyád seggét, de én nem aszisztálnék hozzá, az is biztos.
Próbáld ki, hogy nem csinálsz semmit, aztán ha leb@sz érte, vágd a fejéhez, amiket ide leírtál.
Amíg hagyod, addig így lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!