Az ilyen anya nem szereti a gyerekét?
hát még mindig nem érted az Au-pair értelmét?
bejáró cseléd, vagyis dada!
lusta szülőről leveszi a gyereknevelés fáradalmait.
Ettől még valószínűleg szereti a gyereket, csak neki az a szeretet, hogy a gyereket "tökéletesre" akarja nevelni (vagyis neveltetni). Van egy tök jó tanulmány erről, de most nem találom meg.
Sajnálom szegény kislányt.
Vannak ilyen nők,akik alkalmatlanok a gyereknevelésre és nem igazán szeretnek senkit csak saját magukat.
Szerintem a gyerek már most érzi ezt és nem fogja megvárni azt, h 18 éves legyen a lelépéssel.De addig is lesznek még ott harcok és a végén vissza fog kapni a nő mindent a gyerekétől kamatostól és majd azon fog siránkozni az öregotthonban, h miért van az ,h őt nem szereti senki.
Senki nem döntheti el előre,h milyen családba pottyantja majd be a gólya.
Melyik orszagban vagy, hova valosi az anya? Mert lehet, hogy csak neked magyar szemmel furcsa a viselkedese es ott masok a szokasok. Ahol en elek, ott is kb. az van, amit leirtal. Mar par hettel a szules ujra munkaba all a legtobb no es a gyerek sokaknak egy "kellek", amire mondhatjak, hogy van, le van tudva. Mas a mentalitas.
Es egyebkent apja nincsen vagy az nem rossz apa, aki a TV elott fekszik es a gyerekehez sem szol? Csak az anya lehet rossz?
Régebben volt egy ilyen felfogás (bár én ezt a tanyavilágból hallottam), hogy a gyereket úgy kell szeretni, hogy ne vegye észre. lehet, hogy ezt az anyát épp így nevelték :S
Amúgy az Au-pairség nem feltétlenül a lusta szülő megoldása! Vannak olyan szülők, akik tényleg ilyen este 8-9-10kor érnek haza, hiába keresnek milliókat ezzel, a gyerekkel így nem tudnak eleget lenni, ezért náluk nem hülyeség. Más kérdés az, ha anyuci simán otthon van már 5-kor, mégis tojik a gyerekére. Ez még akkor is gáz, ha amúgy nincs au-pair. Volt általános alsós ofőm mesélte, hogy a mai gyerekek elsőben hallanak először népmesét, és fogalmuk sincs róla, mit jelent az a kifejezés, hogy "nem szabad"...szerintem ez elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!