Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért foglalkozunk azzal,...

Miért foglalkozunk azzal, hogy megcsalnak minket?

Figyelt kérdés

Mikor még nem voltam férjnél rengeteg férfival flörtöltem. Nössel is. Belemnetünk a szexjátékba is (közösülés nélkül, sima tapik simogatások)

A nős férfiakon látszott hogy fékezi őket a tudat, hogy nősek és mindegyik nős pasi azzal jött, hogy soha nem hagyná ott a feleségét mert szereti. Nekem vallottak szerelmet a feleségükről úgy hogy szexjátékba belementek. És tényleg hűségessek maradtak. Ez neki szórakozás.

Mióta férjnél vagyok eszembe sem jut ilyesmivel megvádolni a páromat, holott neki csak női barátnői vannak. Én a megcsalást csak érzelmi alapon veszem magamra. Ha valaki mást szerelemmel szeret és nem voltak még együtt, azt én már megcsalásnak tartom. De ahoz már elég szar helyzet alakulhat ki egy kapcsolatban. Ti hogy gondoljátok?

2009. jún. 5. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek azzal aki kognitív disszonanciáról írt...

De ettől függetlenül, most 23 vagyok, sajnos már megtanultam az élet leckéjét, hogy sokaknál csak a sex és pénz számít, csak így pusztán...

de volt idő mikor még csak úgy tudtam, hogy csak azzal szeretkezem, vagy érintkezem olyan közel, akik SZERETEK!

Szerintem alapban így kéne lennie, egy idegen pasi mért érdemli meg hogy neki adjam magam?

Én igen, el tudom fogadni, hogy a fiúk olyanok amilyenek tudnak lenni, könnyebben mennek bele kalandokba,vagy képzelődnek, gondolnak ilyenre, de igen is, ha már a felesége mellett és gyerek mellett döntött, akkor már csak tiszteletből, meg becsülésből sem alázza már meg így, okoz fájdalmat!

Te ennek mondasz ellent, ami nekem nem megy, sajnos vagy nem sajnos, lehet 1-2 pasi örül ha ilyen hosszú a póráz, de lehet annak már nem örül ha neje is akárkivel akármikor...

De én mindig azt szoktam mondani, ha nektek, MINDkettőknek ez így jó és belefér, akkor a Ti dolgotok, de szerintem nem ez az "alap" érzés, vagy hogy is mondjam...

2009. jún. 5. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg nem kell ám mindent elhinni amit a férfiak mondanak. :) szeretik a feleségüket, ja persze. Hogy nem merik elhagyni, az ok... és maximum annyira szeretik mint a testvérüket.

De azért ezt a szitut is megnéztem volna, hogy nagyban csókolgatnak téged miközben azt hajtogatják, istenem milyen szexi a feleségem... :))))) Ez jó vicc.

2009. jún. 5. 15:37
 13/16 A kérdező kommentje:
A kérdésekre válaszolva. Én már úgy ismertem meg a férjemet, hogy azt mondtam többet nem kezdek ki nős pasival. Azóta is imádjuk egymást és egyikünknek sem kell a szomszédba menni szexért se érzelemért. A megcsalás nem olyan értelemben érdekel, hogy a párom meg csal e hanem amiket én tapasztaltam így jött le. Ilyesmit csak férfiaknál tapasztaltam.
2009. jún. 6. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem a kérdésre válaszolok,de énis kavartam egy nős pasival és ugyanez volt a szitu,hogy velem randizott,csókolgatott,aztán a következő pillanatban elkezdte dícsérni előttem a feleségét,hogy milyen szép stb...:S :S Ott is hagytam azon nyomban,annyira rosszul esett.

EZT MIÉRT CSINÁLJÁK A PASIK?? Tud vki magyarázatot rá??

2009. aug. 26. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: miért? Arra mi a magyarázat, hogy egyes nőknek nős pasi kell? Nem tudják, hogy ők csak szexet akarnak? Miért várnak többet tőlük?
2009. aug. 26. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:

19:51-es vagyok: nem csak szexet akart,ezt tudom.De a gyerekét nem akarta elhagyni.Nekem meg nem konkrétan nős pasi kell,hanem Ő.Nem tehetek róla. Ennyi.De most már mindegy,mert múlt idő.:(

Azért ha tud vki magyarázatot a kérdésemre,örülnék nagyon.

2009. aug. 27. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!