Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Rájöttem, hogy megcsalnak vkit, de az illetőt nem ismerem, csak egyszer láttam. Ti szólnátok neki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. jan. 18. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, semmi közöd hozzá. Még ha a testvéredről vagy közeli jó barátnődről stb lenne szó, lehet azt mondanám, hogy figyelmeztesd, de akkor is inkább először a megcsaló féllel beszélnék. De így...az is lehet, hogy félrenézted, félreértetted. De ha nem, akkor is kettőjük dolga.
2010. jan. 18. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
elég távoli ismerős, ha csak egyszer láttad. tehát nem. tulajdonképpen semmi közös hozzá. ha a legjobb barátnőd lenne, akkor talán
2010. jan. 18. 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy megcsalásról van szó - nem hieszem, hogy elötted szexeltek, minden mást meg éppen úgy félre is lehet érteni.
2010. jan. 18. 11:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj, csak ha szólsz legyen bizonyítékod. Én tudni akarnám , ha megcsalnak.
2010. jan. 18. 11:47
 6/13 A kérdező kommentje:
biztos nem értettem félre...és van bizonyítékom,attól,hogy nem az orrom előtt csinálták...a megcsaló fél írta le....
2010. jan. 18. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
a megcsaló fél nem 25 éves?
2010. jan. 18. 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Mennyiben tartozik rád ez az egész történet? Nem értem. Csak azért, mert valami nem egyezik meg az én erkölcsi felfogásommal, még nem biztos, hogy igazam van. És mi van azokkal a részletekkel, amikről nincs tudomásom? Ha minden egészen másképp van, és én csak egy kicsi kiragadott részletet ismerek a történetből, miért avatkoznék bele???

Ha valamiért rám tartozik, az más. Akkor saját jogon avatkozok be, és megteszem. Egyébként nem.

2010. jan. 18. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Sztem se kellene beleavatkoznod!
2010. jan. 18. 13:49
 10/13 A kérdező kommentje:
hát ne haragudj,az én erkölcsi felfogásommal igenis ellenkezik,hogy egy csaj,aki a pasija házában él,ő szerzett neki munkát,viszi-hozza autóval,este mellé fekszik az ágyba,az még félrekefél...de ez a mai világban úgy látszik egyeseknek normális!!!
2010. jan. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!