Mit tennétek a helyemben? Rájöttem, hogy megcsalnak vkit, de az illetőt nem ismerem, csak egyszer láttam. Ti szólnátok neki?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 11:32
11/13 anonim válasza:
Szerintem sincs sok közöd hozzá. Én speciel még attól is rettegek, hogy ismerősről, vagy barátról tudom meg, hogy csalja a párját, és azon kell hezitálnom, hogy elmondjam-e neki. De ha egy vadidegenről van szó, akkor meg semmi közöm hozzá. Van nekem jobb dolgom is, mint mások életében kavarászni.
12/13 anonim válasza:
Ez abszolut nincs rendben, amit leírtál, de sajnos nekem is ahhoz a táborhoz kell csatlakoznom, akik azt írják, ne szólj, mert nem tartozik rád.
13/13 anonim válasza:
Màr ne haragudj, de ez nekem nem érthetö: adva van egy pár, ahol a lányt a barátja minden lehetö módon elkényezteti - te ugyan nem ismered a lányt, csak egyszer láttad, de ezt tudod róla, valamit azt is tudod, hogy megcsalja a párját, mert leirta. Ez neked hihetönek tünik igy? Mert nekem nem.
De ettöl függetlenül, hacsak nem egész közeli rokon vagy barátról van szó, akkor ne szólj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!