Mit éreztetek amikor kiderült h megcsalnak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 20:48
1/11 anonim válasza:
Rosszul. Megalázva, miérteket keresve.
2/11 anonim válasza:
Iszonyú mérges és csalódott voltam. Tényleg csak a Jóisten mentette meg a "mákvirágokat" attól, hogy kitekerjem a nyakukat. Persze, azóta folyamatosan próbálja visszakuncsorogni magát a srác. El nem tudod képzelni, milyen idegesítő!
3/11 anonim válasza:
A volt férjem, addig csalt, amíg szépen összepakoltam az összes cuccát és kitettem a teraszra. Amikor hazajött megkérdezte Mi ez? - A staférungod, viheted az ügyeletes nődhöz. És elváltam!
4/11 anonim válasza:
Úgy gondoltam, azért tette, mert hiányzik belőlem valami, úgy éreztem, soha senkinek nem leszek elég jó, nagyon sokáig szenvedtem. Azóta nem is volt barátom.
5/11 anonim válasza:
Mikor megtudtam,szó szerint fájdalmat éreztem a szívemben.15éve voltunk akkor együtt.Megbocsájtottam,de a mai napig fáj.(nem régen történt)Jelenleg is ugy érzem soha nem leszek neki elég jó.10évvel fiatalabb nálam a lány akivel volt.Rengeteget sírok ott ahol senki sem lát.
6/11 anonim válasza:
Fájdalmat, dühöt, megalázottságot és végtelen reménytelenséget. Teljesen magamra hagyatva, elárulva éreztem magam. Csak a legrosszabb ellenségeimnek kívánom ezt az érzést. :P
7/11 anonim válasza:
Én konkrétan nem hittem el. Derült égből villámcsapásként ért.
Utána sokáig semmit, nagyon szerettem a párom, ágynak estem, két hétig nem is nagyon emlékszem, mi volt körülöttem.
Azóta visszafogadtam, de ma már messze nem szeretem annyira, mint akkor, és azóta nem bízom már senkiben.
8/11 anonim válasza:
repkedtem a boldogságtól.
szerinted?
9/11 anonim válasza:
Szintén derült égből villám volt, de aztán megkérdeztem: szereted? Azt mondta, hogy igen. Akkor levettem a gyűrűt, és odatoltam elé. Tudtam, hogy nincs értelme küzdeni. Aztán egy hónapig éltem, mint egy zombi, majd lassan magamra találtam. Már 8 éve újra férjnél vagyok, de még mindig megszorítja a szívem valami, ha eszembe jut az a pillanat.
10/11 anonim válasza:
Régen volt, de még emlékszem a fájdalomra. Csak magamat hibáztattam. Nem törődtem magammal, meghíztam, lompos voltam, stb. Aztán a bejelentés után két hét alatt lecsúszott 13 kg, majd lassan még 7, megtanultam öltözködni, sminkelni, a bírósági tárgyalásra már így mentem, és az arcán látni a megdöbbenést és a csodálatot, feledtetett minden kínt. Ez volt a bosszú... Utána vagy egy évig tepert, hogy fogadjam vissza. Jó volt nemet mondani ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!