A pasim fura a telefonban. Megcsalnak?
Figyelt kérdés
A parom ujabban nem veszi fel a telefonjat mikor hivom vagy kinyomja.Es ujabban eleg durva velem ha hivom.Sokszor hallom h a durdoszobabol beszel ha otthon hivom.Mindig az a valasz ra h azert mert epp akkor tusolt mikor hivtam.Es van ugy h megbeszelunk valami programot estere es mikor mar tobb oraja nem hiv felhivom es kinyomja majd ir egy smst h majd hivlak ha vegeztem a dolgaimmal.Mindezt altaalban este 9-10 korul.szerintetek mi van????2009. szept. 20. 21:02
1/5 anonim válasza:
hát ezt sürgősen meg kellene vele beszélni, tizstázni, mert valóban nagyon gyanús a dolog:((
2/5 anonim válasza:
Hát igen...én félnék a helyedben
3/5 anonim válasza:
Messze laksz Tőle? miért nem leped meg egyszer, mikor nem veszi fel a telefont vagy azt mondja dolga van?
4/5 anonim válasza:
Hol a büszkeséged? Én ha csak egyszer is kinyomják rám a telefont és durván beszének velem, akkor én hajtom el nemhogy még hivogassam. Bár én sokszor túl büszke vagyok, és a női tartásom nem engedi, hogy hülyére vegyenek. Igaz ebből adhatnák le, de nem sikerül. Visszatérve a kérdésedre, tuti hogy van valakije, azért az furcsa, hogy arra sem képes, hogy felhívjon csak sms-t ír. Legalább mondaná meg mi baja van. Legközelebb kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!