Anyukámnak 2 hete olyan ajándékot adtam, aminek annyira örült hogy még ma a telefonban is elsírta magát, hogy köszöni. Van ötletetek még ilyen ajándékra?
Igen, ilyen albumra gondoltam, amiben mindenki benne van, csak vele kezdődik a születésétől, de úgy még jobb lesz ha történetek is lesznek benne:))Köszi!!!
Ha van még ötletetek írjatok:)
Igen, igazad van. Későbbi cikk is mehet bele. Mondjuk mikor mi születtünk, vagy férjhez ment.:))
És naptára sincs még ez sem rossz ötlet. Köszi nektek! Nagyon jók vagytok!
vagy csinálhatnál egy térképet...kinagyítanád a város térképét ahol laktok. És bizonyos helyekhez nyilakkal odaírogatnád, hogy milyen vicces, vagy emlékezetes dolgok történtek. Apró kis történetekkel írhatnád tele. például...kedvenc fagyizó: ahol apu az ölébe borított 3 gombóc fagyit és utána 2 óra hosszáig morgolódott :D :D :D hihih
Kórház ahol születtetek, első lakásuk....stb stb
Ilyen naptárt én is csináltam,az unokák képeivel.
Meg olyat,hogy sóliszt gyurmába belenyomták a kezüket,kisütöttük,kifestettük,mindenkinek rákerült a neve a kézlenyomat fölé,és ezt adtuk a szüleimnek(Persze,ha van gyereked).A hatás leírhatatlan volt,nagyon meg voltak hatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!