Anyukámnak 2 hete olyan ajándékot adtam, aminek annyira örült hogy még ma a telefonban is elsírta magát, hogy köszöni. Van ötletetek még ilyen ajándékra?
Sajnos nehéz, mert az apukám nem kíváncsi rám, így tőle nem kérhetek, a nagymamámnak meg szerintem csak pár darab van. És ezzel ki is fogytam a családtagokból:(
Pedig nagyon jó ötlet ez a könyv, de így nem tudom milyen lesz.
A cd is jó ötlet! Szerintem bele is lehetne ragasztani a könyvbe.
Azt még nem tudjátok, hogy hol lehetne könyvet venni ehhez? Tehát olyan könyv, amiben több száz üres lap van.
nekem ő a kedvenc eladóm, nagyon szép könyveket készít :)
De ha kevés a képed,mivel töltenéd meg a több száz lapot?
Meg egy ilyen fajta könyvek úgy van igazi "varázsa",ha Te készíted el teljesen.Gondold csak el,egyszer majd a dédunokáid fogják nézegetni...
Nem nehéz ám!Ha vennél olyan kapcsos befűzős mappát,aminek olyan kemény borítója van...nem tudom,hogy hívják..abba fűzhetsz rengeteg lapot meg minden félét...a külső részét meg beboríthatod valami gyönyörű papírral,bőrrel,bársonnyal,vagy hímzéssel,amivel akarod.Vagy kartonpapírból is megcsinálhatod a borítóját és azt feded be valamivel.Csak egy kis kreativitás kell.
Elárulom,eddig csak álmomban láttam ilyen család albumot ,onnan az ötlet.De nekem is kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!